ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα αναπαλαιωμένο Defender, με μηχανή Corvette

Tweet
Share
Tweet
Share

Η ομάδα της East Coast Defender επιστρέφει με ένα εντυπωσιακά τροποποιημένο Land Rover Defender. Με την ονομασία “The Huntress” το καταπληκτικό τζιπ σε πράσινο χρώμα τροφοδοτείται από έναν κινητήρα Chevrolet Corvette LS3 V-8 των 6,2 λίτρων, ισχύος 430 ίππων, που είναι ικανός να κάνει πύραυλο το τεράστιο 4x4 με 60 μίλια ανά ώρα σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα.

Η ομάδα προσέθεσε στο τζιπ, όλα τα σύγχρονα όργανα-εργαλεία, που απαιτούνται για τη εκσυγχρόνηση της οδήγησης: GPS, εφεδρική φωτογραφική μηχανή, Apple Car Play, προσαρμοσμένο ενισχυμένο σύστημα ηχείων Morel. Έβαλαν επίσης τροχούς Boost 18 με ελαστικά BFGoodrich, και μια σούπερ κομψή θέση με ανελκυστήρα για την ρεζέρβα.

Nathan Deremer

Αν και υπάρχουν πολλά που μπορεί να αγαπήσει κάποιος σε αυτό το αυτοκίνητο, η πιο cool πτυχή του, είναι σίγουρα το εσωτερικό. Τα καθίσματα από δέρμα αλλιγάτορα, στο καφέ σοκολάτας συνοδεύουν  την εξωτική εμφάνιση με τις αντίστοιχες καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες σε όλη την καμπίνα. Φαίνεται, σαν να βγήκε από το στούντιο του Ralph Lauren.

Nathan Deremer

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman