ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Guardian υμνεί τη Σέριφο!

Tweet
Share
Tweet
Share

Πως να διαλέξεις μόνο ένα νησί ανάμεσα στα τόσα πολλά όμορφα που έχει η Ελλάδα; Κι όταν μάλιστα γνωρίζεις καλά, πως τα δημοφηλέστερα, δεν είναι απαραίτητα και τα πιο όμορφα; Με αυτό το ερώτημα ξεκινά το δημοσίευμα-ύμνος στο γνωστό-άγνωστο νησί της Ελλάδας.!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, αυτό που κάνει ακαταμάχητη τη Σέριφο, είναι ότι είναι ένα χαμηλών τόνων νησί στο οποίο όμως υπάρχει και νυχτερινή ζωή και ότι η όποια επιχειρηματική δραστηριότητα περιορίζεται στην πρωτεύουσά του, ενώ το υπόλοιπο παραμένει άγριο και οι παραλίες ανέγγιχτες.

«Η γοητευτική και υπνωτική Σέριφος, με αυτό το ασυνήθιστα δραματικό τοπίο της, επισκιάζει και τη Μύκονο και τη Σαντορίνη (τα δύο γνωστότερα νησιά που σφύζουν από ζωή), ενώ η απουσία αεροδρομίου αποτρέπει τα πλήθη των τουριστών», προσθέτει η βρετανική εφημερίδα.

ser5

Το δημοσίευμα του Guardian, αναφέρεται και σε ορισμένα συγκεκριμένα ξενοδοχεία ενώ μιλά και για τις δύο ταβέρνες στο Καλό Αμπέλι που απλώνουν τα τραπέζια τους πάνω στην άμμο. «Απλά, προσιτά, παλαιομοδίτικα, σε ένα μαγευτικό βραχώδες τοπίο το οποίο αποτελεί σκηνικό αρχαίων μύθων. Αυτή είναι η υπνωτική Σέριφος».

Έμεις πάντως, ως Έλληνες, θα εμπλουτίσουμε το όμορφο άρθρο και θα προσθέσουμε πως το νησί αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης κι αναφοράς των ιστιοπλόων που δίνουν τον παλμό στο νησί, με το μπαρ του ναυτικού ομίλου να δίνει σταθερά ρυθμό στις νύχτες στο λιμάνι...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman