ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Huntsman: ο οίκος στην Savile Row που ενέπνευσε τον Kingsman

Tweet
Share
Tweet
Share

Η θρυλική σουίτα ραπτικής κορυφαίων επιδόσεων του Huntsman, στην περίφημη Savile Row, που ενέπνευσε τον Kingsman, μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έτοιμη συλλογή μαζί με κάποια συνοδευτικά πουκάμισα από την εξίσου φημισμένη εταιρία Turnbull & Ashet. Και οι δύο μάρκες είναι διαχρονικά, από τις αγαπημένες του Sean Connery στον ρόλο του James Bond.

Huntsman

Χειροποίητα στην Αγγλία, το άψογα Made - to - Measure κοστούμια θα προσελκύσουν εκείνους τους άνδρες που είτε εργάζονται για να φτάσουν στη σουίτα των τοπ μάνατζερ, είτε αναζητούν μια πιο ευέλικτη, εναλλακτική λύση, με πολύ στυλ στο ντύσιμο τους.

Huntsman

Η συλλογή ενσωματώνει την υπογραφή της μάρκας , με ελαφριά ύφασματα που «συνδυάζουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα κατά παραγγελία (made  – to – measure) με την ακρίβεια υψηλής απόδοσης».

Ο οίκος Huntsman, ιδρύθηκε το 1849, υπήρξε ο ράφτης γαλαζοαίματων και διασήμων, όπως ο Prince of Wales (αργότερα ο βασιλιάς Edward VII), ο Winston Churchill, ο Clark Gable, ο Gregory Peck, ο Paul Newman και ο σκηνοθέτης της ταινίας Kingsman Matthew Vaughn.

20th Century Fox

Τα πουκάμισα είναι κατασκευασμένα από χειροποίητο αιγυπτιακό βαμβάκι 100%, ραμμένο στην Ιταλία και βαμμένο στην Ευρώπη. Τόσο η επιλογή έτοιμων ενδυμάτων όσο και οι επιλογές εφόδρας μπορούν να προσαρμοστούν στην υπηρεσία Huntsman Made-to-Measure, ένα ακόμη επίπεδο πιο κοντά στο full-custom service, με χιλιάδες διαφορετικά υφάσματα διαθέσιμα.

Huntsman

Ο Campbell Carey που βρίσκεται πίσω από το όραμα για τις έτοιμες συλλογές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τις τσέπες με κλίση στα σακάκια, πιστεύει ότι μπορεί να γίνουν μια πραγματική συνήθεια για τους άνδρες με στυλ..

Huntsman

Ο Carey έχει εισαγάγει μια σειρά διαχρονικών σχεδίων με έμφαση στις υψηλής απόδοσης φυσικές ίνες, συμπεριλαμβανομένου ενός καινοτόμου σπορ σακακιού που χρησιμοποιεί ένα νέο βιολογικό πανί 100% από μπαμπού, αξίας περίπου 2.700 δολαρίων. Η σπάνια και πολύτιμη ίνα «συμπεριφέρεται σαν μετάξι και αναπνέει εξίσου καλά, αλλά είναι πιο ανθεκτική», σημειώνει ο Huntsman.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman