ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το πρώτο, πολυτελές τηλέφωνο της Android, είναι πολύ σέξι

Tweet
Share
Tweet
Share

Όσο καλό κι αν είναι το iPhone, έχει χάσει το σέξι προφίλ του. Είναι ωραίο, σίγουρα, αλλά δεν έχει προχωρήσει σε άλματα από την οπτική του σχεδιασμού. Είναι καλύτερο από το μέσο Samsung, χωρίς αμφιβολία, αλλά ο αρχικός ενθουσιασμός των high- tech junkies έχει ξεφτίσει αρκετά.

Το Essential Phone της Android ελπίζει να πάρει τη θέση του. Δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή της Android, τον Andy Rubin, το Essential Phone είναι μια εξαιρετική εμπειρία, με μια ελαφριά θήκη από τιτάνιο με κεραμική πλάτη και εκπληκτική οθόνη 2560 x 1312 QHD 5,71 ", κάμερα 13MP f / 1,85 πίσω , Μπροστινή κάμερα 8MP, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, Adreno 540 GPU, μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB. Είναι ένα θηρίο – κάτι περισσότερο από την Aston Martin των τηλεφώνων που περιμένουν οι tech junkies.

Essential Products

Πέραν όλων αυτών, το Essential Phone, διαθέτει ένα εξαιρετικό μαγνητικό σύστημα που σας επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα αξεσουάρ σε αυτό, όπως η φωτογραφική κάμερα 360 μοιρών. Χαρακτηριστικό που προσφέρει πολλά modular δυνατοτήτων, για τα έξυπνα τηλέφωνα.

Essential Products

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman