ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Magic x Μoschino: Η πιο τολμηρή συνεργασία του καλοκαιριού

Tweet
Share
Tweet
Share

O εμβληματικός οίκος μόδας Moschino δημιούργησε για την εθιστική σειρά παγωτών Magic Double, τη νέα συλλεκτική σειρά τσαντών MAGIC x ΜΟSCHINO

Το Magic, η παγκόσμια αυθεντία στο παγωτό και τη σοκολατένια απόλαυση, γιορτάζει τις νέες γεύσεις του Magic Double, Magic Double Raspberry και Magic Double Coconut, με μία τολμηρή συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης οίκο μόδας Moschino.

Ο Jeremy Scott, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Moschino, εμπνεύστηκε από τα παγωτά της σειράς Magic Double και το μήνυμα ‘Release the Beast. Dare to go Double’ και δημιούργησε τη συλλεκτική σειρά των premium tote bags Magic x Moschino. Οι τσάντες αυτές απευθύνονται σε όσους δεν φοβούνται να δείξουν την άγρια και δυναμική πλευρά τους και να «απελευθερώσουν τα πιο άγρια ένστικτά τους».

bags

Η συλλεκτική σειρά Magic x Moschino θα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ για όλες τις fashionistas που επιθυμούν να αναδείξουν την πιο τολμηρή πλευρά τους. Οι επτά ειδικά σχεδιασμένες τσάντες έχουν διαφορετικό, έντονο χρώμα και κάθε μία δείχνει «άγρια» ζώα (αετό, λεοπάρδαλη, λιοντάρι, πάνθηρα, φίδι, τίγρη, λύκο), όπως τα εμπνεύστηκε ο Jeremy Scott.

Tip: Μπείτε στη σελίδα του Magic στο Facebook και διεκδικείστε 2 από τα σχέδια της σειράς Magic x Moschino! Δηλώστε συμμετοχή και 10 τυχεροί καταναλωτές θα αποκτήσουν το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman