ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

8 έπιπλα που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας

Tweet
Share
Tweet
Share

Κάθε μέρα γυρνάμε από τη δουλειά κουρασμένοι και ανήμποροι να κάνουμε την οποιαδήποτε δουλειά. Το μόνο που χρειαζόμαστε έπειτα από ένα εξαντλητικό ωράριο είναι στιγμές χαλάρωσης στον άνετο καναπέ μας. Το mashable.com παρουσιάζει 8 ξεχωριστά έπιπλα που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας. Από εμάς… καλή ξεκούραση!

1. Verzelloni Zoe
Aρχικά σχεδιάστηκε μια απλή αλλά κομψή καρέκλα ενώ στη συνέχεια η δημιουργός εμπνεύστηκε μια πολυθρόνα που θα αγκάλιαζε το σώμα και θα ήταν ακόμα πιο άνετη. To εσωτερικό του καθίσματος είναι ιδιαίτερα μαλακό ενώ η έλλειψη θέσης για τα χέρια στο πλάι καθιστά το αντικείμενο όμοιο με κρεβάτι. Η πολυθρόνα κοστίζει πάνω από 3.000 δολάρια ενώ διατίθεται σε πολλά μοντέλα, το ένα μάλιστα από αυτά ενδείκνυται για την ύπαιθρο.

cccccc

2. Moon Pit
Ότι καταλληλότερο για να παρακολουθήσεις μια ταινία την Παρασκευή το βράδυ! Στον καναπέ μπορούν να κάτσουν δέκα άτομα ενώ μπορεί να γίνει αναδιάταξη με πολλούς τρόπους. Η τιμή του είναι υψηλότερη από 11.000 δολάρια. Σαφώς οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε τα χρήματα για να τον κάνουμε δικό μας. Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο είναι αρκετή για να σας δείξει τον τρόπο ώστε να στήσετε μόνοι σας έναν παρόμοιο καναπέ.

fUR 2

3. Cradle chair
Μια σύγχρονη εκδοχή της παραδοσιακής κουνιστής καρέκλας, το ιδανικό μέρος για να πάρετε έναν γρήγορο υπνάκο. Η καρέκλα με τα μαξιλάρια συνολικά κοστίζει 8.400 δολάρια. Η τιμή μπορεί να σας φαίνεται εξωφρενική, σκεφτείτε όμως πως είναι κατασκευασμένη από κόντρα πλακέ θαλάσσης και μαλλί από τη Νέα Ζηλανδία.

Cradle

4. Husk armchair

Σχεδιάστηκε από την Patricia Urquiola για τη B&B Italia το 2011, ενώ είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό και μαξιλάρια. Η πολυθρόνα Husk είναι άνετη ενώ πάνω μπορείτε να τοποθετήσετε και τα πόδια σας.

ssssss

5. Nest chair

Η καρέκλα είναι δύο σε ένα καθώς ενδείκνυται τόσο για κάθισμα όσο και για ύπνο. Σχεδιάστηκε από την ευρωπαϊκή εταιρεία Karup ενώ κοστίζει πάνω από 200 δολάρια. Με δύο τέτοιες καρέκλες θα έχετε ένα κανονικό κρεβάτι!

nest

6. Sleeping bag chair

To συγκεκριμένο μοντέλο σας εξυπηρετεί όταν θέλετε να καθίσετε ζεστά κοιτώντας τηλεόραση, ενώ κινώντας τη χειρολαβή μπορείτε επίσης να την μετατρέψετε σε κρεβάτι για ένα χαλαρό ύπνο. Είναι ιδανικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα όταν κουρασμένοι θα γυρνάτε από τη δουλειά. Κοστίζει περίπου 2.000 δολάρια.

COCON3

7. Hanging egg chair

Ο λόγος για ένα κρεμαστό κάθισμα, μια κούνια που ωστόσο προσφέρει όλες τις ανέσεις. Η οβάλ δομή του σε συνδυασμό με το μεγάλο μαξιλάρι και την κουβέρτα που τα περικλείει αποτελούν το ιδανικό σημείο για να χαλαρώσετε μετά τη δουλειά σας. Η κουνιστή καρέκλα είναι διαθέσιμη σε πολλά καταστήματα.

fur 8

8. Faux fur lounger

Με την πολυθρόνα faux άνετα κάποιος μπορεί να πετύχει τη μέγιστη χαλάρωση. Η ζέστη που προσφέρει με τη γούνα της είναι ό,τι καλύτερο για τα κρύα βράδια του χειμώνα.

fur1

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman