ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5 Hot & Cozy Ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη με τζάκι

Tweet
Share
Tweet
Share

Υπάρχουν αποζημιώσεις για όσους μένουν σ ένα μικρό Hot & Cozy ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, μερικές που μπορώ να σκεφτώ, έτσι γρήγορα, είναι:  η πρόσβαση σε μια συλλογή, από τα πιο cool μπαρ στον κόσμο, τα μπαρ των ξενοδοχείων, όπου για την τιμή ενός κοκτέιλ μπορείτε να βρεθείτε σ ένα ζεστό, με τζάκι περιβάλλον, με ωραίες παρουσίες. Δείτε παρακάτω πέντε πανέμορφα ξενοδοχεία για να κάνετε check-in, την επομένη φορά που θα βρεθείτε, στην πιο συναρπαστική πόλη στον κόσμο:

1.) Jane  Hotel

Jane Hotel

Το Jane lounge Ballroom του ξενοδοχείου Jane, διαθέτει μια περίτεχνη  αντίκα mantlepiece, για το τζάκι, που προέρχεται από το Βέλγιο, ενώ το υπόλοιπο του δωματίου μοιάζει με κάποιο χώρο, όπου ένας βρετανός ροκ σταρ θα έμενε.

2.) Η Maritime Hotel

Maritime Hotel/Annie Schlecter

Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο lounge, του ξενοδοχείου Maritime, με πέτρινο τζάκι του16ου αιώνα, εισαγόμενο από τη Νότια Γαλλία, έχει σαν θέμα τη θάλασσα. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας, μαζί  με διάφορα σνακ,  προετοιμασμένα  από τον Mario Batali του  La Sirena Ristorante, που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου.

3.) Ludlow Hotel

The Ludlow

Το Lobby Lounge του ξενοδοχείου Ludlow, έχει γίνει κάτι σαν καθιστικό για τους φίλους του  Lower East Side. Χάρη  στο τεράστιο τζάκι  από ασβεστόλιθο και το Dirty French, φαγητό του , έχει γίνει ένα από τα πιο hot εστιατόρια της πόλης.

4.) Bowery Hotel

Bowery Hotel

Σε αυτό το λόμπι αισθάνεσαι σαν να μην θέλεις να φύγεις ποτέ,  με επένδυση από σκούρο ξύλο, πολύχρωμα μαροκινά πλακάκια και ανατολίτικα χαλιά, είναι γεμάτο με αντίκες καρέκλες και καναπέδες. Το μπαρ είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για το βράδυ.

5.) Marlton Hotel

Marlton Hotel

Το ξενοδοχείο Marlton στο Greenwich Village συνδυάζει μοντέρνα στοιχεία με παλιές πινελιές, όπως πλούσια ξύλινη επένδυση και μαρμάρινο τζάκι και μια παρισινή ιδιωτική βιβλιοθήκη, που σε κάνει και αισθάνεσαι πολύ  όμορφα. Με ένα κοκτέιλ ή δύο μπορεί να σας προκαλέσει να μείνετε όλο το βράδυ. 

πηγή: airows

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman