ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Θαμμένη βαθιά μέσα στον καθένα μας υπάρχει μία σπίθα μεγαλοσύνης, μία σπίθα που μπορεί να εξελιχθεί σε πάθος και άθλο. Αυτή η σπίθα δεν είναι έξω από εσένα γεννιέται μέσα σου." - Τζέιμς Α. Ρέι

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο αμερικανός αυτοανακηρυχθείς γκουρού Τζέιμς Ρέι, γνωστός  στις Η.Π.Α από τα πολλά μπεστ-σέλερ που έχει γράψει για την πνευματικότητα, συνελήφθη και φυλακίστηκε στο Πρέσκοτ στην Αριζόνα. Η εγγύηση που ορίστηκε αγγίζει το ποσό των  5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ρέι συνελήφθη, μετά την απαγγελία κατηγορίας για ανθρωποκτονία σε τελετή  "πνευματικής φυγής" που διοργάνωσε τον περσινό Οκτώβριο στην Αριζόνα, στη διάρκεια της οποίας έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Τα θύματα έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 19 νοσηλεύτηκαν,  έπειτα από 36 ώρες νηστείας που τους επέβαλε ο Ρέι ως "τελετή εξαγνισμού" στο Angel Valley Retreat Center κοντά στην πόλη Σεντόνα.

Οι συμμετέχοντες -περίπου 60 άνθρωποι- είχαν πληρώσει έκαστος 9.000 δολάρια για να μετάσχουν στην τελετή αυτή, της οποίας προΐστατο ο Τζέιμς Άρθουρ Ρέι.

Ο Αντρέα Πάκετ, του οποίου η μητέρα, Λιζ Νιούμαν, ήταν μια  από τα θύματα, δήλωσε  ότι νιώθει  ανακουφισμένος με την σύλληψη του Ρέι.

Η απαγγελία της κατηγορίας για ανθρωποκτονία αποφασίστηκε από σώμα ενόρκων χθες, το απόγευμα, έπειτα από μακρά έρευνα που έγινε και κατά την οποία οι αξιωματικοί της αστυνομίας της κομητείας εξέτασαν εκατοντάδες φορές πολλούς μάρτυρες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο γκουρού   ήταν ευρέως γνωστός καθώς είχε εμφανιστεί  στο σώου της Οπρα Γουίνφρευ αλλά και στον  Λάρυ Κίνγκ.

Πηγή: news247.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman