ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ναι, το σεξ μπορεί να είναι αστείο, παιγνιδιάρικο και χαριτωμένο

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Το σεξ είναι μια μεγάλη υπόθεση για την κοινωνία μας. Έχουμε συνηθίσει στην ιδέα ότι είναι η μεγαλύτερη σύνδεση που μπορούν να έχουν δύο άτομα. Επομένως, πιέζουμε τον εαυτό μας να έχουμε εκπληκτικές επιδόσεις στο κρεβάτι και υποκρινόμαστε ότι είναι ένας συγκεκριμένος τρόπος να δημιουργήσουμε μια καλή εντύπωση στους συνεργάτες μας. Μερικές φορές, ξεχνάμε ότι είναι κάτι που πρέπει να απολαύσουμε. Αλλά μήπως έχει νόημα να βλέπουμε το σεξ με μια τόσο δύσκολη, σοβαρή ματιά; Δεν πρέπει επίσης, να είναι διασκεδαστικό;

Η κοινωνία μας βομβαρδίζει με την ιδέα ότι το σεξ είναι ένα ζήτημα που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και αυτό παρεμβαίνει μόνο στην απόλαυση μας. Κατά τη διάρκεια του σεξ, γινόμαστε υπερπαραγωγικοί για το πώς υποτίθεται ότι πρέπει να δράσουμε και αυτό παρεμποδίζει την προσωπική μας ικανοποίηση. Σε αυτήν την έντονα σεξουαλικοποιημένη κοινωνία, βλέπουμε το σεξ ως έναν μεγάλο σοβαρό πυλώνα στη ζωή μας, αλλά τι θα συμβεί αν αποβάλουμε τα ταμπού και αρχίσουμε να το βλέπουμε σαν κάτι διασκεδαστικό;

Ο Cute Brute, ένας καλλιτέχνης με έδρα τη Νέα Υόρκη, δημιούργησε έναν κόσμο φωτεινών ποπ χρωμάτων όπου το ερωτικό συναντά το χαριτωμένο. Μέσα από τις εικονογραφήσεις του, παίρνει τη σοβαρή εικόνα της εξίσωσης του φύλου και δημιουργεί εικόνες που την αντικαθιστούν με την έννοια του "σέξι" και  του "παιχνιδιάρικου".

Οι εικονογραφήσεις του είναι παιχνιδιάρικες και αισθησιακές με τα φωτεινά, ποπ χρώματα τους.

Οι  χαριτωμένοι χαρακτήρες του εμφανίζονται στις πιο περίεργες φάσεις. Μπορείτε να τους δείτε να κάνουν μπάνιο σε ιαπωνικά λουτρά, παρέα με φλαμίνγκο, να φορούν κράνος αστροναύτη σε παρατηρητήριο ή να είναι ντυμένοι ως λαγουδάκια του Πάσχα.

Στις σουρεαλιστικές και ποικίλες καταστάσεις του, υπάρχει πάντα ένας κοινός παρονομαστής. Όλοι οι χαρακτήρες είναι απαλλαγμένοι από στερεότυπα, άνετοι σε  μαγνητίζουν. Αυτός ο φανταστικός κόσμος είναι μια ερωτική παιδική χαρά όπου η σεξικότητα μεταφράζεται σε απόλαυση. Είναι μια πραγματική γιορτή του σώματος.

Η δουλειά του Cute Brute αποδεικνύει ότι το ερωτικό μπορεί να είναι γεμάτο από έντονους παιχνιδιάρικους τροπους. Οι εικόνες του επικεντρώνονται στο αντρικό βλέμμα και διδάσκουν ένα νέο είδος σεξ που μπορεί να εκφραστεί κατά τις πιο οικείες και γλυκές στιγμές.

Ο Cute Brute είναι ένας εικονογράφος με έδρα το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.