ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Καλλυντικά για άνδρες! Είστε έτοιμοι;

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια  ήσυχη επανάσταση λαμβάνει χώρα στον κόσμο της αρσενικής περιποίησης. Όχι  με τα βασικά στοιχεία για το μπάνιο, όπως κρέμα πλύσης προσώπου, ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιών, οι άντρες στρέφονται πλέον ολοένα και περισσότερο στα καλλυντικά για να επιτύχουν την τελειότητα της επιδερμίδας τους. Σε έναν κόσμο όπου το Instagram- είναι απαραίτητο, το μακιγιάζ για τους άνδρες είναι επίσημα εδώ.

Οι άντρες που φλερτάρουν με θεμελιώδη θέματα δεν είναι κάτι καινούργιο, φυσικά - όλοι από τον Bowie και τον Elvis στον Billie Joe Armstrong και στον Johnny Depp της Green Day (δεν είναι ξένοι στο eyeliner). Αλλά αυτή είναι η showbiz - η τελευταία τάση έχει απογειωθεί χάρη σε μια νέα γενιά προσωπικοτήτων των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που έχουν μεγαλώσει χωρίς το βάρος από τα παραδοσιακά στερεότυπα φύλου και που δεν αντιλαμβάνονται γιατί το δέρμα τους θα πρέπει να φαίνεται λιγότερο άψογο από αυτό των γυναικών ομολόγων τους.

Η προσωπική φροντίδα του δέρματος  δεν είναι πλέον μια βρώμικη φράση για τους άνδρες - και το μακιγιάζ γίνεται ολοένα και πιο συχνό εργαλείο στο κιβώτιο της ματαιοδοξίας τους. Η εμπορική απόδειξη έχει τη μορφή μερικών από τα μεγαλύτερα καλλυντικά brands του κόσμου που στρέφονται προς τους άνδρες στις διαφημιστικές εκστρατείες τους. Στις αρχές του έτους η Maybelline διόρισε τον αστέρι των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης Manny Gutierrez ως το πρώτο αντρικό πρόσωπο της μάρκας μακιγιάζ της, ενώ η L'Oréal έσπασε τον YouTuber Jake-Jamie Ward (AKA The Beauty Boy) για μια πρόσφατη εκστρατεία της.

Στο τέλος της ημέρας, η αρσενική περιποίηση - ή η αρσενική ομορφιά – αφορούσε πάντα την επίλυση προβλημάτων και δεν υπάρχουν λίγες λύσεις προβλημάτων καλύτερες από το μακιγιάζ, όπως, για παράδειγμα  όταν θέλετε να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους στα μάτια σας. Είστε έτοιμοι; Ναι, γιατί όχι..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman