ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μόνο για άνδρες

Tweet
Share
Tweet
Share

Όπως, όλοι οι άντρες, έτσι και εγώ, έμαθα να ξυρίζομαι στο πρόσωπο με τις οδηγίες του πατέρα μου. Σίγουρα, τότε, δεν θα μπορούσε ο πατέρας μου να φανταστεί ότι μια μέρα στο μέλλον, η μεγαλύτερη βιομηχανία ανδρικών προϊόντων ξυρίσματος και περιποίησης προσώπου στον κόσμο, θα πρότεινε στους άντρες να τολμήσουν και να κατεβάσουν τις ξυριστικές μηχανές τους νοτιότερα.

Και όμως, η Gillette, μέσω ενός βίντεο στο internet, προτείνει στους άντρες να τολμήσουν και να ξυρίσουν την ευαίσθητη περιοχή τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Gillette, προτείνει επαναστατικές μεθόδους ξυρίσματος μέσω του internet. Στο παρελθόν, έχει προτείνει στους άνδρες πώς να ξυρίσουν το στήθος τους και πώς το κεφάλι τους. 

Η πρόσφατη, όμως, πρόταση, κατέρριψε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας στο you-tube, με 800.000 καθημερινούς επισκέπτες έναντι 100.000 περίπου, που είχαν οι δυο τελευταίες προτάσεις. 

Στο βίντεο, περιγράφεται ο τρόπος για να ξυριστείτε στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως, 

1. βεβαιωθείτε, ότι θα χρησιμοποιήσετε καινούργιο ξυραφάκι, 

2. με το gel της Gillette, κάντε πλούσιο αφρό και απλώστε τον καλά, 

3. τραβήχτε το δέρμα γύρω από την περιοχή έτσι ώστε να τεντωθεί καλά, και κατόπιν με σταθερό χέρι ξεκινήστε το ξύρισμα, 

4. μην κάνετε απότομες κινήσεις για να αποφύγετε τα κοψίματα και αφήστε τη μηχανή να ακολουθήσει το δρόμο της. 

Είναι πραγματικά, έξυπνος και προχωρημένος ο τρόπος αλλά και το concept γενικότερα του βίντεο της Gillette! Αξίζει  τον κόπο να το επισκεφτείτε. 

Το θέμα είναι, ότι για όσους η μέθοδος αυτή αποτελέσει πρόκληση και προχωρήσουν στο εγχείρημα, δυο τινά θα προκύψουν. Πρώτον, ότι με λιγότερο «δάσος», το δέντρο θα φαίνεται πιο ψηλό και  δεύτερον, αναμφισβήτητα, θα είναι πιο υγιεινό. 

Πάνος Τσαγκαράκης

www.penna.gr


Tulip Removal

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman