ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έντυσε ένα πιθηκάκι σαν μωρό και το έβαλε να ζητιανεύει

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένας φτωχός Ινδονήσιος που ήθελε να βγάλει τον επιούσιο, πήρε ένα πιθηκάκι, το εκπαίδευσε να ζητιανεύει και του φόρεσε μία φούξια στολή, μία μάσκα ξανθιάς κούκλας και τεράστια γυαλιά. Στη συνέχεια το έβαλε σ' ένα πεζοδρόμιο της πόλης Μπογκόρ για να κάνει τον ζητιάνο.

Όπως ήταν φυσικό, οι φιλοζωικές οργανώσεις εξέφρασαν την οργή τους όταν είδαν το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Η βρετανική εφημερίδα «The Mirror» επισημαίνει ότι, το απαράδεκτο βίντεο απεικονίζει το ζώο, αλυσοδεμένο να συγκεντρώνει χρήματα από περαστικούς και να τα βάζει μέσα σ΄ έναν μπλε κουβά.

Η μάσκα που φορά του δυσκολεύει στην αναπνοή.

Το πιθηκάκι έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα έτσι ώστε, όταν βλέπει κάποιον που κρατά κάτι γι' αυτόν, να σπεύδει προς το μέρος του και να παίρνει τα χρήματα.

Ένας οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου τράβηξε το επίμαχο βίντεο και, μέσω των social media, έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας ανατριχίλα σε φιλοζωικές οργανώσεις, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα. Η κακόγουστη-αν μη τι άλλο-«παράσταση» συνοδεύεται και από παραδοσιακή μουσική...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman