ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτή η πρόταση γάμου... δεν είναι σαν τις άλλες!

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια πρόταση γάμου διαφορετική από τις άλλες έκανε ένας νέος από την Αριζόνα στην κοπέλα του, αποδεικνύοντας στην πράξη το ρητό πως τελικά είναι «τρελοί» αυτοί οι Αμερικάνοι!

Ο τρόπος που θα εκφράσει κανείς τον έρωτα του στο έτερον του ήμισυ εξαρτάται από την προσωπικότητα, τις καταβολές αλλά και το χαρακτήρα του. Ένας όμορφος άντρας δίνει στη γυναίκα της ζωής του, κάτω από το φως του φεγγαριού, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, ζητώντας της να τον συντροφεύει για πάντα. Εκείνη δακρύζει από συγκίνηση, τον αγκαλιάζει και του λέει πως θέλει να ζήσει μαζί του αιώνια. Βγαλμένη από κινηματογραφική σκηνή, η συγκεκριμένη ιστορία αποτελεί ένα συνηθισμένο μότο για τους ερωτευμένους…

Ο Ντιν Σμιθ, ωστόσο, φαίνεται πως είχε στο μυαλό του κάτι διαφορετικό, αφού αποφάσισε να κάνει στην κοπέλα του κάθε μέρα πρόταση γάμου επί έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς μάλιστα εκείνη να καταλάβει τίποτα.

Marry4 3224652b

Πώς έγινε αυτό; Έφτιαξε ένα βίντεο, στο οποίο για 365 ημέρες της έκανε πρόταση και με έναν διαφορετικό τρόπο. Στα γενέθλιά της, γεμάτος χαρά, αποκάλυψε τι σκάρωνε πίσω από την πλάτη της. «Jennifer, θα με παντρευτείς; Θα γίνεις η γυναίκα μου; Κάνε με τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο!», ήταν μερικά από τα μηνύματα που εναλλάσσονταν στα δεκάδες μέρη που είχε επιλέξει για να μαγνητοσκοπήσει τον εαυτό του.

Κάπως έτσι, ο νέος έκανε την πρόταση, ακόμα και σε περίεργες φάσεις, όπως για παράδειγμα μέσα στην τουαλέτα, στη ντουζιέρα, ή όταν έβαζε πλυντήριο. Ένα χρόνο μετά, η αποκάλυψη του βίντεο, για το οποίο συνεργάστηκε όλη η οικογένεια της κοπέλας, έγινε σε ένα ταξίδι στην Aruba.

Κρατώντας ένα πλακάτ στα χέρια, η αδερφή της, ζήτησε να κατέβει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ ο αδερφός της με ένα φίλο τους, την οδήγησαν στην παραλία. Τελικά, ο πατέρας της, της έδωσε μια συσκευή για να δει το βίντεο.

Μετά το βίντεο παρουσιάστηκε ένα φιλμ , το οποίο ο Ντιν γύρισε ένα χρόνο πριν, αποκαλύπτοντας στη γυναίκα του πως επέλεξε αυτό τον τρόπο για να της αποδείξει πως τη σκέφτεται κυριολεκτικά κάθε στιγμή της ημέρας. Το βίντεο δείχνει κάθε μία από τις 365 προτάσεις γάμου μέχρι να φτάσει σε αυτή που της έκανε την προηγούμενη μέρα και καταλήγει με τον Ντιν να της ζητάει να κοιτάξει πίσω της.

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman