ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17 αισθητικά όμορφα Τατουάζ για την σπονδυλική σας στήλη

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο νωτιαίος μυελός θεωρείται ο πυρήνας της ύπαρξής μας. Γιατί να μην πάρετε ένα τατουάζ που να αξιοποιεί στο έπακρο αυτό το αισθητικό και ουσιαστικό μέρος του σώματος;

Σύμφωνα με τον Ινδουισμό και τον Βουδισμό, το σώμα μας διαθέτει ένα σύνολο ενεργειακών κέντρων που ονομάζουν τσάκρας, όλα τα οποία βρίσκονται κατά μήκος του νωτιαίου μυελού μέχρι το στέμμα του κεφαλιού. Αυτές οι πεποιθήσεις θεωρούν αυτό το μέρος του σώματος τον πυρήνα των τσάκρας επειδή είναι ένα από τα πρώτα μέρη που αναπτύσσεται ένα έμβρυο ενώ βρίσκεται στη μήτρα. Ως εκ τούτου, η σπονδυλική στήλη θεωρείται ως το θεμέλιο της ύπαρξής μας. Σε ανατομικό επίπεδο, αυτή η σκέψη δεν είναι υπερβολικά μεγάλη. Πράγματι, ο νωτιαίος μυελός μας στηρίζει, είναι ο άξονας που ενώνει τα μέρη του σώματος μας και στηρίζει το κρανίο μας, το οποίο περιέχει επίσης τον εγκέφαλο, το κέντρο των σκέψεων και των συναισθημάτων μας. Οι αναλογίες, ο σκοπός και η σημασία της σπονδυλικής στήλης του επιτρέπουν να γίνει ένας σημαντικός καμβάς για το επόμενο τατουάζ σας, ειδικά αν σας αρέσουν τα αισθητικά σχέδια που έχουν και βαθιές επιπτώσεις.

Το τατουάζ στη σπονδυλικής στήλης σας επιτρέπει να έχετε μεγαλύτερο πεδίο σχεδιασμού, είτε πολύχρωμο είτε μονόχρωμο. Ωστόσο, η εγγύτητα του δέρματος με τα οστά την καθιστά μια περιοχή όπου τα μινιμαλιστικά σχέδια θα ξεχωρίζουν περισσότερο. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε ένα σχέδιο που θα αξιοποιήσει στο έπακρο αυτό το σημαντικό μέρος του σώματός σας. Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε ένα μοναδικό σχέδιο και να προσθέσετε κείμενο ή παρατεταμένες γραμμές, ειδικά επειδή αυτή η ζώνη σας επιτρέπει να επεκτείνετε την εικόνα και να πάτε σε όλο το αρχικό κέντρο της ύπαρξής σας.

Δείτε παρακάτω 17 καταπληκτικά σχέδια:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spine tattoo design ideas 1

spine tattoo design ideas 2

spine tattoo design ideas 3

spine tattoo design ideas 4

spine tattoo design ideas 5

spine tattoo design ideas 6

spine tattoo design ideas 7

spine tattoo design ideas 8

spine tattoo design ideas 9

spine tattoo design ideas 10

spine tattoo design ideas 11

spine tattoo design ideas 12

spine tattoo design ideas 13

spine tattoo design ideas 14

spine tattoo design ideas 15

spine tattoo design ideas 16

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman