ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι φωτογραφίες που βραβεύτηκαν στα Drone Awards

Tweet
Share
Tweet
Share

Η φωτογραφία έχει περάσει σε νέο επίπεδο με τις αεροφωτογραφίες που κέρδισαν τα Drone Awards. Χάρη στα drones μπορούμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο να δούμε το περιβάλλον μας.

Αυτό δεν είναι καινούργιο, καθώς οι άνθρωποι ήταν πάντα περίεργοι να δουν τον κόσμο από τον ουρανό. Ορισμένες από τις πρώτες προσπάθειες να φωτογραφηθεί ο κόσμος από ψηλά χρονολογούνται από το 1858 όταν ο Γάλλος φωτογράφος Nadar ανέβασε μια φωτογραφική μηχανή δεμένη σε ένα μπαλόνι στα προάστια του Παρισιού. Δύο χρόνια αργότερα, ο James Wallace Black έκανε μια παρόμοια προσπάθεια στη Βοστώνη, παίρνοντας μια πολύ καθαρή αεροφωτογραφία της πόλης.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας Drone Awards, που διοργανώθηκε από την Siena Art Travel Travel Association, μόλις ανακοίνωσε τους νικητές για τις καλύτερες φωτογραφίες του 2018. Ο διαγωνισμός έλαβε περισσότερες από 4400 υποβολές από 101 χώρες σε όλο τον κόσμο και οι νικητές σίγουρα θα δώσουν νέα προοπτική της ανθρωπότητας, της φύσης και της ίδιας της Γης.

post-image

Η φωτογραφία του έτους είναι μια πολική αρκούδα που αλιεύονται άλματα από έναν παγετώνα σε άλλο, και ελήφθη από το φωτογράφος της άγριας φύσης Florian Ledoux στο Nunavut του Καναδά.

Δείτε παρακάτω τις υπόλοιπες φωτογραφίες που βραβεύτηκαν:

Abstract

"Wheater Snake" του Ovi D. Pop

post-image

Nature

"Mada’in Saleh" του Gab Scanu

post-image

People

"Pilgrimage of Millions" του Qinghua Shui

post-image

Sport

"Skating Shadows" του Vincent Riemersma

post-image

Wildlife

"Blacktip Shark" του Adam Barker

post-image

Urban

"Assisi Over the Clouds" του Francesco Cattuto

post-image

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman