ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5 άγνωστοι οργασμοί

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι οργασμοί είναι βασικά το δοχείο χρυσού στο τέλος του ουράνιου τόξου, ο θησαυρός που αναζητάτε ακολουθώντας έναν χάρτη ή ακόμα και τη γραμμή τερματισμού μιας κούρσας. Βασικά έχουμε σεξουαλική επιθυμία να φτάσουμε στο σημείο του οργασμού  και πιστεύουμε ότι για τους άνδρες επιτυγχάνεται μέσω της διέγερσης του πέους (ανεξάρτητα από τη μέθοδο) και με τις γυναίκες μέσω της κολπικής διέγερσης (g-spot, clitoris κλπ.), Αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βιώσετε την επιθυμητή αίσθηση. Εδώ είναι πέντε, αν και υπάρχουν προφανώς περισσότεροι:

Νυκτερινός οργασμός

Πιθανώς αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι έχουμε βιώσει περισσότερο από μία φορά στη ζωή μας, και δεν είναι μόνο που σχετίζονται με τα πονηρά και ατμό βρεγμένα όνειρα (αν και το combo ακούγεται σαν μια μεγάλη προσφορά). Αυτό που συμβαίνει πραγματικά είναι ότι όταν εισερχόμαστε στον κύκλο REM υπάρχει ένα ρεύμα αίματος που περνάει από την περιοχή της πυέλου, εμποτίζοντας τη ζώνη και απορροφώντας την, η οποία είναι η φυσική διαδικασία του οργασμού. Ενώ είναι αλήθεια ότι αυτό μπορεί να συμβεί φυσικά, είναι επίσης αλήθεια ότι στις περισσότερες περιπτώσεις συμπίπτει με τα σεξουαλικά όνειρα ή ίσως είναι η διαδικασία που μας κάνει να ονειρευόμαστε για το σεξ.

5 Types Of Orgasms You Didn't Know Existed 0

Οργασμός του δέρματος

Επίσης γνωστές ως ανατριχίλες ή ρίγη, οι οργασμοί του δέρματος δεν σχετίζονται απαραιτήτως με σεξουαλικούς συσχετισμούς. Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ των αναφερθέντων και αυτών, οι οποίες είναι ότι αυτές είναι κυρίως συνέπεια της μουσικής διέγερσης. Έχετε ποτέ συνειδητοποιήσει πώς το δέρμα σας αντιδρά στις αγαπημένες σας μελωδίες; Λοιπόν, αυτό είναι, και παρόλο που είναι συνηθέστερα συνδεδεμένο με τις δονήσεις και τις αλλαγές τόνου στην κλασσική μουσική, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το έχουμε αισθανθεί με τη μουσική που μας διεγείρει περισσότερο.

5 Types Of Orgasms You Didn't Know Existed 1

Των θηλών

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα, αυτό σχετίζεται περισσότερο με την άμεση και επιθυμητή διέγερση. Όταν οι θηλές προκληθούν, οι απολήξεις των νεύρων στέλνουν ένα σήμα στον εγκέφαλο που απελευθερώνει την ωκυτοκίνη. Πιθανότατα γνωρίζετε πού πηγαίνει αυτό. Η οξυτοκίνη είναι μια από τις ορμόνες που είναι υπεύθυνες για τις συστολές που εμπλέκονται κατά τη διάρκεια του σεξ και των οργασμών. Αυτό δεν συμβαίνει σε όλους, ή μπορεί να χρειαστεί κάποια πρακτική για να επιτευχθεί αυτό. Το πράγμα είναι ότι, όταν επιτευχθεί, τα nipplegasms μπορούν να σας φέρουν μια νέα και απροσδόκητη απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Εγκεφαλικός οργασμός

Παρόλο που αυτό μπορεί να ακούγεται ως η καλύτερη υπερδύναμη ποτέ, είναι κάτι πιθανό όταν εστιάσετε και στο σωστό ρυθμό και στιγμή. Εάν το σκεφτείτε, ο εγκέφαλός μας ελέγχει το σώμα μας, οπότε έχει νόημα ότι η μάθηση πώς να το διεγείρετε και να στέλνετε τα σωστά μηνύματα μπορεί να προκαλέσει έναν μεγάλο οργασμό. Είναι ένας συνδυασμός φαντασιώσεων, ελέγχου της αναπνοής σας, και  μια μεγάλη ικανότητα συγκέντρωσης.

5 Types Of Orgasms You Didn't Know Existed 2

Coregasm

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό όσον αφορά τους άγνωστους τύπους οργασμών. σας παρουσιάζουμε coregasms, επίσης γνωστά ως οργασμούς που προκαλούνται από την άσκηση. Το όνομα είναι κατά βάση αυτονόητο. Ενώ ασκείστε, μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις που προκαλούν τις ερωτογενείς ζώνες σας. Τα πιο διεγερτικά είναι ορισμένες θέσεις γιόγκα ή κάποια ακροβατική προπόνηση. Είναι απλώς θέμα να γνωρίζετε ποιες κινήσεις λειτουργούν για σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman