ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μαρί Λεπέν σε Ιμπραΐμοβιτς: "Μάζεψέ τα από τη Γαλλία"!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Αυτή τη φορά ο εκκεντρικός κύριος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ξεπέρασε και τον εαυτό του!..

Εκτός ελέγχου μετά την απροσδόκητη ήττα της ομάδας του, Παρί Σεν- Ζερμέν στο Μπορντό από την ομώνυμη ομάδα και χολωμένος βαρειά από ορισμένα φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή, ο κορυφαίος ποδοσφαιστής, πρόσβαλλε τους Γάλλους κατευθείαν εκεί που πονάνε. «Αυτή η σκ…χώρα δεν αξίζει να έχει μια Ομάδα σαν τη Παρί» είπε έξαλλος μετά τον αγώνα, πληγώνοντας ασυγχώρητα τον (υπέρμετρο) γαλλικό εγωϊσμό.

Η παραφορά του, ακούστηκε σαν μουσική στα αυτιά της Μαρί Λεπέν. Η πρόεδρος της γαλλικής ακροδεξιάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Info ζήτησε από τον Σουηδό ποδοσφαιριστή να ανακαλέσει ή να φύγει από τη χώρα: «Όσοι πιστεύουν ότι η Γαλλία είναι μια χώρα - σκ... μπορούν να φύγουν» σχολίασε αυστηρά.

Ο συχνά απρόβλεπτος άσος των γηπέδων υποχρεώθηκε να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη με διευκρινιστική του δήλωση μέσω Instagram, όχι τόσο, εξαιτίας της αντίδρασης της Λεπέν αλλά, κυρίως επειδή η δήλωσή του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε ολόκληρη τη χώρα και από όλα τα κόμματα.

«Σχετικώς με τα σχόλιά μου μετά τον αγώνα, δεν στρέφονταν εναντίον της Γαλλίας ή του γαλλικού λαού. Αναφερόμουν στο ποδόσφαιρο. Έχασα το παιχνίδι. Το αποδέχομαι αλλά δεν μπορώ να δεχθώ το γεγονός ότι ένας διαιτητής δεν τηρεί τους κανόνες. Δεν γίνεται για πρώτη φορά. Έχω βαρεθεί. Απολογούμαι ειλικρινώς αν κάποιος προσεβλήθη ή με παρεξήγησε» έγραψε. 

Η στάση του, δυστυχώς για τον ίδιο θα έχει και συνέχεια. Η πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής ποδοσφαιρικής λίγκας, τον καλεί τώρα σε απολογία και οι διαθέσεις της, όπως ακούγεται, δεν είναι και τόσο ευμενείς…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.