ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτά είναι τα πράγματα που έχουμε μάθει βλέποντας ταινίες

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο πρωταγωνιστής κάθε ταινίας είναι ο δυνατότερος από όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς, ακόμα κι αν του επιτεθούν είκοσι άτομα μαζεμένα. Συν τοις άλλοις, οι πρωταγωνίστριες διατηρούν το κραγιόν τους αναλλοίωτο ακόμα κι όταν κοιμούνται!

Όσον αφορά τις συγκρούσεις των ΙΧ, αυτές πάντα συνδυάζονται με μια ανατίναξη. Αυτά είναι τα μαθήματα που έχουμε πάρει όλοι μας βλέποντας τις γνωστές ταινίες! Το Χόλιγουντ εξάλλου είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς θα αντιμετωπίζουμε τη ζωή γύρω μας. Παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά 20 μαθήματα που έχουμε πάρει βλέποντας ταινίες.

  1. Όταν παίζεις κυνηγητό με μαφιόζους στα στενά μιας πόλης, τι πιο απλό! Κρύψου ανάμεσα στο πλήθος που θα περνά σίγουρα από μπροστά σου εκείνη τη στιγμή, συμμετέχοντας σε μια παρέλαση του Αγίου Πατρικίου, για παράδειγμα, οποιαδήποτε στιγμή του έτους!
  2. Όλες οι χάρτινες σακούλες με τα ψώνια περιέχουν πάντα τουλάχιστον μία μπαγκέτα.
  3. Το κραγιόν παραμένει πάντα αναλλοίωτο στα χείλη σας, ακόμα και μετά τις καταδύσεις.
  4. Όταν θέλεις να σε περάσουν για Γερμανό αξιωματούχο δεν χρειάζεται να μιλάς τη γλώσσα! Η γερμανική προφορά είναι αρκετή!
  5. Το καλύτερο κρησφύγετο σε οποιοδήποτε κτίριο είναι το σύστημα εξαερισμού. Κανείς δεν θα σκεφτεί ποτέ ότι κρύβεσαι εκεί και είναι ο καλύτερος τρόπος για να πας από το ένα σημείο ενός κτιρίου στο άλλο χωρίς να σε πάρει κανείς χαμπάρι.
  6. Καθένας μπορεί να δει τον Πύργο του Άιφελ από τα παράθυρα οποιουδήποτε κτιρίου στο Παρίσι!
  7. Όταν σε χτυπάνε ή σε βασανίζουν αλύπητα δεν πονάς καθόλου αλλά όταν μια όμορφη γυναίκα σού καθαρίζει τις πληγές «βογκάς»!
  8. Όταν πληρώνεις το ταξί, μην κοιτάς ποτέ τα χαρτονομίσματα στο πορτοφόλι σου. Πιάσε ένα στην τύχη! Σίγουρα θα είναι το ακριβές κόμιστρο!
  9. Τα ΙΧ που συγκρούονται μετά από λίγο ανατινάζονται.
  10. Οι μητέρες το πρωί ετοιμάζουν πάντα πρωινό με αβγά, μπέικον και βάφλες αν και ο πατέρας και τα παιδιά ποτέ δεν προλαβαίνουν να το φάνε!
  11. Δύσκολα οι πατεράδες θυμούνται τα γενέθλια των παιδιών τους, μένοντας αργά στη δουλειά.
  12. Μπορείς να παίξεις εύκολα όλα τα μουσικά όργανα χωρίς καν να μετακινήσεις τα δάχτυλα στα πλήκτρα ή στις χορδές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman