ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Για πόσους το μέγεθος μετράει;

Tweet
Share
Tweet
Share

Το μέγεθος δεν μετράει για το 5% των ανδρών που διαθέτει πέος μικρότερο των δέκα εκατοστών. Ιδιαίτερη έμφαση μάλλον προσδίδει στο μέγεθος, ακόμη ένα 5% του ανδρικού πληθυσμού το οποίο μετρά πέος μεγαλύτερο των 16 εκατοστών.

Σε νέα βρετανική έρευνα η οποία για φέρεται να έχει εξετάσει, ίσως και πιο ενδελεχώς από ποτέ το θέμα του μεγέθους του ανδρικού οργάνου διαπιστώθηκε ότι το μέσο μήκος του ανδρικού οργάνου (σε στήση, μην ταράζεστε) έχει κατά μέσο όρο μήκος 13,12 εκατοστά. Κατά την περιγραφή των ευρημάτων οι ερευνητές του King’s College του Λονδίνου, με επικεφαλής τον ψυχίατρο Ντέβιντ Βιλ, θεώρησαν απαραίτητο να διευκρινίσουν ότι οι μετρήσεις στο δείγμα των 15.521 ανδρών έγιναν από ιατρικό επιστημονικό προσωπικό προς αποφυγή… υπερβολών σε περίπτωση που ο καθένας μετρούσε μόνος του.

μεζούρα3

Το μέσο μήκος του, χωρίς στύση, πέους είναι 9,16 εκατοστά. Σύμφωνα με την βρετανική μελέτη, δεν υπάρχει συσχετισμός μεταξύ του μεγέθους του πέους και άλλων σωματικών χαρακτηριστικών, όπως το ύψος ή το βάρος για παράδειγμα. Το βέβαιο, σύμφωνα με τους ερευνητές είναι ότι ένας άνδρας με μεγάλο πέος (άνω του μέσου όρου δηλαδή) φοράει και μεγάλο νούμερο παπούτσι, χωρίς όμως να ισχύει απαραίτητα και το αντίστροφο.

Την ίδια στιγμή άλλη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο βρετανικό περιοδικό ουρολογίας "BJU International" υποστηρίζει ότι μόλις το 55% των ανδρών είναι ευχαριστημένο με το μέγεθος του πέους του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman