ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι τελευταίες φωτογραφίες διάσημων ανθρώπων

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο θάνατος τους συγκλόνισε το κοινό που τους λάτρεψε παγκοσμίως. Επιστήμονες, καλλιτέχνες, άνθρωποι του θεάματος άφησαν ο καθένας το σημάδι του στην ανθρωπότητα, ο καθένας για ξεχωριστό λόγο.

Δείτε μερικές από τις τελευταίες φωτογραφίες των διασημοτήτων που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αφήνοντας πίσω τους μια τεράστια κληρονομιά.

Albert Einstein – 18 Απριλίου 1955

1857043844fef1c1bb72b75c36c7c484fd4759

Η ιδιοφυία που γνωστοποίησε στον κόσμο τη θεωρία της σχετικότητας πέθανε στον ύπνο του από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής στην ηλικία των 76 ετών. Η τελευταία φωτογραφία του αν και δεν βρίσκεται σε καλή ποιότητα, είναι ξεχωριστή. Σημειώνεται πως ο Einstein αν και ήξερε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, αρνήθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα επέκτεινε τη ζωή του.

Marilyn Monroe – 5 Αυγούστου 1962

article 0 04D947A4000005DC 204 468x329

Όμορφη και ταλαντούχα, η πιο σέξι γυναίκα της Αμερικής, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην ηλικία των 36 ετών. Λίγο πριν από το θάνατό της, πέρασε ένα Σαββατοκύριακο με τον Buddy Greco (όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία) και το Φρανκ Σινάτρα.

Jimi Hendrix – 18 Σεπτεμβρίου 1970

tumblr kp0bxoYzx51qzdulpo1 500

Κατάφερε να αλλάξει το πρόσωπο της μουσικής για πάντα. Πέθανε στην ηλικία των 27 ετών. Λίγες μέρες πριν από το θάνατό του έμοιαζε κουρασμένος και άρρωστος, ενώ λάμβανε καθημερινά μια αυξημένη ποσότητα βαρβιτουρικών. Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα ενός φίλου στο Notting Hill, στο Λονδίνο. Η αυτοψία ανέφερε ότι και ο ίδιος είχε πάρει δεκαοκτώ φορές αυξημένη ποσότητα υπνωτικών χαπιών από όσα του είχαν συνταγογραφηθεί. Κάπως έτσι ο κορυφαίος μουσικός πνίγηκε στον ίδιο του τον εμετό και πέθανε από ασφυξία.

Elvis Presley – 16 Αυγούστου 1977

elvis1

Ο "Βασιλιάς του Rock and Roll" πέθανε στην ηλικία των 42 ετών στο σπίτι του στο Graceland, στο Μέμφις του Τενεσί. Στην τελευταία φωτογραφία του, μπορείτε να δείτε το βασιλιά να χαιρετά το κοινό του. Στο κορμί του βρέθηκαν δεκατέσσερα διαφορετικά είδη φαρμάκων, με δέκα από αυτά να είναι σε υπερβολικές δόσεις.

John Lennon – 8 Δεκεμβρίου 1980

Lennon and Chapman

Ο θάνατος του μέλους των Beatles, συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής. Ο κορυφαίος John Lennon πυροβολήθηκε από τον Mark David Chapman, στη Νέα Υόρκη. Αυτό που έκανε η δολοφονία ακόμη πιο περίεργο ήταν ότι ο Λένον είχε υπογράψει ένα αυτόγραφο για Chapman αρκετές ώρες πριν από το θάνατό του!

Bob Marley – 11 Μαΐου 1981

bob marleys last photo

Ο θρύλος της reggae μουσικής σκηνής πληγώθηκε από την επάρατη νόσο. Τον Ιούλιο του 1977 διαγνώστηκε πως είχε κακόηθες μελάνωμα κάτω από το νύχι του δάχτυλου του ποδιού του. Ωστόσο, λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων αρνήθηκε να ακρωτηριάσουν το μέλος του. Δυστυχώς, ο καρκίνος εξαπλώθηκε σε όλο το σώμα του και πέθανε στο Μαϊάμι.

Freddie Mercury – 24 Νοεμβρίου 1991

freddie mercury1

Ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος, Queen, πέθανε από βρογχοπνευμονία στο σπίτι του Kensington, 24 ώρες από τη στιγμή που επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν φορέα του AIDS.

Michael Jackson – 25 Ιουνίου 2009

mj final show stage

Αφήνοντας πίσω του μια τεράστια μουσική κληρονομιά, ο βασιλιάς της ποπ πέθανε αφήνοντας πίσω του πολλά ερωτηματικά. Η παραπάνω φωτογραφία αποτελεί στιγμιότυπο πρόβας.

Amy Winehouse – 23 Ιουλίου 2011

amy winehouse found dead

Σε ηλικία 27 ετών έφυγε από τη ζωή από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Η Amy Winehouse μάχοταν με τη βουλιμία και τη χρήση ναρκωτικών, ενώ είχε αρνηθεί ψυχιατρική βοήθεια φοβούμενη ότι θα καταπνίξει τη δημιουργικότητά της, επηρεάζοντας την καριέρα της. Στη φωτογραφία την βλέπετε, μια εβδομάδα πριν το θάνατο της, να κάνει βόλτα γύρω από το Λονδίνο με ένα φίλο.

Steve Jobs – 5 Οκτωβρίου 2011

2h343.bild

Ο θάνατός του συγκλόνισε τόσο τον κόσμο της τεχνολογίας όσο και το ευρύ κοινό που λάτρεψε την Apple και τις εφευρέσεις iPad, iPod, iPhone, iMac, και άλλων τόσων. Η τελευταία φωτογραφία του αποδεικνύει ξεκάθαρα πως ο καρκίνος είχε επιδεινώσει την υγεία του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman