ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πόσο ενεργή είναι η σεξουαλική σας ζωή;

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι φίλοι σου σε ρωτάνε για τη σεξουαλική σου ζωή αλλά εσύ δυσκολεύεσαι να απαντήσεις. Κομπλάρεις, κοιτάς αλλού και αποφεύγεις να πεις την αλήθεια. Από ‘δω και πέρα έχεις ακόμα ένα λόγο να δυσανασχετείς! Μια νέα αριθμομηχανή μπορεί να υπολογίσει τον αριθμό των συντρόφων με τους οποίους έχεις πάει. Και μάλλον το αποτέλεσμα (αν τολμήσεις να κάνεις την πράξη) θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που περίμενες. Γιατί;

Το τεστ αναρτήθηκε από τον οργανισμό Lloyds Pharmacy Online Doctor και σχεδιάστηκε για να προειδοποιεί τους ανθρώπους για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Πιο συγκεκριμένα, η νέα αριθμομηχανή υπολογίζει κατά προσέγγιση με πόσους συντρόφους έχεις κάνει έρωτα, και αντίστοιχα με πόσους ανθρώπους έχουν κάνει έρωτα οι σύντροφοι των συντρόφων σου και πάει λέγοντας.

Το νέο εργαλείο έχει στόχο να αφυπνίσει τους ανθρώπους παροτρύνοντας τους παράλληλα να χρησιμοποιούν προφυλάξεις. Βασίστηκε στη θεωρία πως αν εμείς κοιμόμαστε με κάποιον χωρίς προφυλακτικό, τότε είναι πιθανόν να έχουμε έρθει σε επαφή με όλους όσους έχει κάνει έρωτα ο σύντροφός μας χωρίς προφυλάξεις και ούτω καθεξής.

Για παράδειγμα, η αριθμομηχανή δείχνει πως αν ο μέσος όρος των ατόμων που έχουμε κοιμηθεί είναι 9, τότε ο συνολικός αριθμός των ατόμων με τους οποίους έχουμε έρθει σε “έμμεση επαφή” είναι 3.917.918.

sexdegrees1

Το εργαλείο δεν δημιουργήθηκε με στόχο τη διάγνωση, αλλά παρέχει μια εκτίμηση μετά την εξέταση των ηλικιών και των σεξουαλικών συντρόφων που είχαμε, σύμφωνα με το άρθρο του Independent.

Οι ερευνητές πριν καταλήξουν στον αλγόριθμο που βρίσκεται πίσω από την αριθμομηχανή ρώτησαν 6.000 σεξουαλικά ενεργούς ανθρώπους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman