ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι πιο επικίνδυνες στροφές του κόσμου!

Tweet
Share
Tweet
Share

Κάποιοι δρόμοι έχουν επικίνδυνες στροφές ενώ άλλοι περνούν κυριολεκτικά μέσα από τα κύματα της θάλασσας. Πρόκειται για τους πιο τρομακτικούς δρόμους στον κόσμο, τους οποίους αναζητήσαμε και εντοπίσαμε στο διαδίκτυο. Οι πιο επικίνδυνοι αυτοκινητόδρομοι παρουσιάζονται στη συνέχεια. Και μην ξεχνάτε… αν ποτέ αποφασίσετε να τους διασχίσετε μην ξεχάσετε να φορέσετε ζώνη!

Dalton Highway

Βρίσκεται στην Αλάσκα ενώ έχει μήκος 640 χλμ.. Ο Dalton Highway διασχίζει πυκνά δάση πάνω από τον ποταμό Γιούκον (Yukon) και καταλήγει στον Αρκτικό Ωκεανό.

dalton

Trans-Alaska Pipeline

Είναι κατά βάση χωματόδρομος και κατασκευάστηκε για να διευκολύνει το πέρασμα του αγωγού Τrans-Alaska. Συχνά θα συναντήσει κανείς προειδοποιητικές ταμπέλες για απότομες στροφές και χιονοστιβάδες. 

trans

Prithvi Highway

Ο 173 χλμ αυτοκινητόδρομος Prithvi Highway προσφέρει στους περαστικούς εκπληκτική θέα από τα Ιμαλάϊα και μερικά από τα πιο σημαντικά θρησκευτικά αξιοθέατα του Νεπάλ.

high

Prithvi Highway 2

Το συγκεκριμένο δρόμο επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο αψηφώντας την «ευαισθησία» του στις κατολισθήσεις και τις πλημμύρες.

high 2

Norway Atlantic

Στο χάος φαίνεται να οδηγεί η γέφυρα Norway Atlantic έπειτα από την απότομη στροφή. Η οπτική αυτή ψευδαίσθηση ωστόσο δεν είναι το πιο τρομακτικό σημείο του δρόμου. 

nor

Kolyma Highway

Kατασκευασμένος σε ένα από τα πιο κρύα σημεία του πλανήτη, στην ανατολική Ρωσία, προσφέρει στους περαστικούς μια ιδιαίτερα τρομακτική εμπειρία. Πιθανόν εκεί να συναντήσουν και αρκούδες.

kolu

Road of Bones

Ο αυτοκινητόδρομος Kolyma Highway έχει και μια επιπλέον ονομασία: «Road of Bones», συνεπώς ο δρόμος των οστών. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του, ενώ τα οστά τους είναι θαμμένα κάτω από το χιόνι.

bones

Ho Chi MinhTrail

Διασχίζει τα βουνά του Βιετνάμ και του Λάος. Παλαιότερα λειτουργούσε ως πέρασμα για τους ανθρώπους που ήθελαν να εφοδιαστούν κατά της διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

ho chi

Death Road

O αυτοκινητόδρομος Death Road της Βραζιλίας είναι από τους πιο επικίνδυνους δρόμους του κόσμου. Περίπου 300 οδηγοί και ποδηλάτες χάνουν τη ζωή τους διασχίζοντάς τον.

death

Ένας μονόδρομος χωματόδρομος

Όποιος διασχίζει τον συγκεκριμένο δρόμο δεν πρέπει να αφεθεί ούτε για ένα δευτερόλεπτο! Πρόκειται για έναν μονόδρομο χωματόδρομο, ο οποίος «ακουμπά» σε ένα βράχο και θεωρείται εξαιρετική επιλογή για τους αναβάτες και τους ποδηλάτες.

mono

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman