ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πως μοιάζει ένα όμορφο πέος;

Tweet
Share
Tweet
Share

Του Πάνου Τσαγκαράκη

Αυτός ήταν ο τίτλος μιας πρόσφατης επιστημονικής μελέτης. Σοβαρά σας μιλάμε. Ερευνητές, ερεύνησαν τι είναι αυτό που κάνει ένα πέος να φαίνεται ωραίο στις γυναίκες. Όπως, αποδεικνύεται, από την έρευνα, υπάρχει κάτι περισσότερο από το μέγεθος και το πάχος του πέους, που οι περισσότεροι θεωρούν ως τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά ενός ωραίου πέους .

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο The Journal of Sexual Medicine, ήταν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που εστιάζει σε άντρες με χειρουργικά διορθωμένη υποσπαδία, μια διαταραχή όπου το άνοιγμα της ουρήθρας ενός άνδρα δεν είναι στην κανονική του θέση, δηλαδή στην κορυφή του πέους. Οι ερευνητές δήλωσαν πρόθυμοι να γνωρίσουν τις πτυχές του πέους που ήταν σημαντικές για τις γυναίκες και αν νόμιζαν ότι οι άνδρες που είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση υποσπαδίας είχαν διορθωθεί ή γι αυτές, είχαν «ανώμαλα» στην όψη πέη.

Ζήτησαν λοιπόν, από 105 γυναίκες να βαθμολογήσουν την σημασία των οκτώ πτυχών του πέους σε μια κλίμακα 5 βαθμών που κυμαίνονται από πολύ ασήμαντα (1) έως πολύ σημαντικό (5). Αυτές οι πτυχές περιλαμβάνονται το μήκος, την περίμετρο και τη θέση και το σχήμα του ανοίγματος του ουροποιητικού γνωστή ως πόρου. Οι ερευνητές ζήτησαν επίσης για το σχήμα της βαλάνου του πέους και του δέρματος, όσχεο, ηβική τρίχα, και γενικά οσα χαρακτηριζονται ως «καλλυντικά» στην εμφάνιση. Η γενική αισθητική εμφάνιση σημαίνει να είναι κανείς μάντης, αλλά είναι μάλλον καλύτερο να μην γκουγκλάρετε  «άσχημο όσχεο» εάν προσπαθείτε να μάθετε.

Τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι οι γυναίκες βρίσκουν γενικά ως το πιο σημαντικό στοιχείο την αισθητική εμφάνιση του πέους ενώ η θέση και το σχήμα του ακουστικού πόρου θεωρείται η λιγότερο σημαντική πτυχή της εμφάνισης του πέους. Σε αντίθεση με το κλισέ για το μέγεθος και μήκος, το οποίο αξιολογήθηκε μόνο, ως το έκτο πιο σημαντικό στοιχείο, η  περίμετρος βαθμολογήθηκε τρίτη, και η ηβική τρίχα βαθμολογήθηκε δεύτερη. Ωστόσο, η μελέτη ήταν μικρή, γι 'αυτό είναι δύσκολο να γενικεύσουμε τα συμπεράσματα.

Συνολικά, όταν προσπάθησαν οι ερευνητές να καταλάβουν τι κάνει ένα πέος τέλειο, διαπίστωσαν ότι "δεν υπάρχει απαραίτητα ενιαία άποψη για το τι κάνει ένα πέος τέλειο."

Πηγή:www.iflscience.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman