ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πορτρέτα στο χαρτί

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Κορεάτης καλλιτέχνης Yoo Hyun χρησιμοποιεί ένα λεπτό κοπίδι Χ-acto και ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια για να χαράξει με το χέρι πολύπλοκα πορτρέτα από χαρτί που έχουν την μορφή σταρ του κινηματογράφου, διάσημων ηγετών και μουσικών. 

Τα έργα του θυμίζουν αφηρημένη τέχνη, από μακριά ωστόσο είναι σαν ρεαλιστικές φωτογραφικές απεικονίσεις των προσώπων που διαλέγει. Αυτό το κατορθώνει επειδή χρησιμοποιεί μια ζιγκ-ζαγκ τεχνική στο έργο του όπου κάθε γραμμή κόβεται ακριβώς για να δημιουργήσει μια τρισδιάστατη μορφή.

Όταν ένα πορτρέτο είναι έτοιμο, το αρνητικό του σημείο είναι διαφανές. Αυτό σημαίνει ότι ο Hyun μπορεί να απλώσει το έργο του σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή βάση και να κάνει το ίδιο κομμάτι να φαίνεται εντελώς διαφορετικό ανάλογα με το φόντο του.

Κατά βάση χρησιμοποιεί μαύρο μελάνι για το φόντο αλλά καμιά φορά διαλέγει πιο έντονα χρώματα και φωτίζει τα πορτρέτα του με αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου. Τα ανεβάζει όλα στο instagram, τα τελικά κομμάτια, αυτά που δουλεύει ακόμη, τις επιρροές του.

por 2

por 3

por 4

por 6

por 8

por 7

por 8

por 9

por 10

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman