ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Υπάρχουν και στοιχειωμένα ξενοδοχεία. Θα το τολμούσατε;

Tweet
Share
Tweet
Share

Προορισμοί σαν το Μπαλί φημίζονται για τις διακοπές και τη χαλάρωση που μπορούν να προσφέρουν σίγουρα όμως δεν είναι γνωστοί για τα στοιχειωμένα τους ξενοδοχεία. Κι όμως!

Πολλοί είναι οι τουρίστες που επιλέγουν να επισκεφθούν το ινδονησιακό νησί των Θεών για να δουν το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο πολυτελείας που οι ντόπιοι πιστεύουν ότι είναι στοιχειωμένο.

Το στοιχειωμένο Palace Hotel ή Bedugul Taman Rekreasi Hotel & Resort, βρίσκεται στα κεντρικά υψίπεδα της Bedugal, 50 χιλιόμετρα βόρεια της Kuta.

Ο Τζέικοπ Λαουκάιτις, ένας ταξιδιώτης, ήταν αυτός που ανακάλυψε το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη μέση της ζούγκλας.

Και αφού πέρασε ώρες εξερευνώντας το κτίριο, ο Τζέικοπ αποφάσισε να τραβήξει ένα βίντεο για να μοιραστεί το μυστηριώδες εύρημα του με τον υπόλοιπο κόσμο.

kse 2

Οι βεράντες του είναι γεμάτες αγριόχορτα, ενώ τα άλλοτε περίτεχνα αγάλματα έχουν καταστραφεί. Κάποιοι θεωρούν πως το ξενοδοχείο χρεοκόπησε πριν ακόμα ξεκινήσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα ενώ άλλοι πιστεύουν πως ήταν «καταραμένο» από έναν διεφθαρμένο εργολάβο ο οποίος προσπάθησε να ανταγωνιστεί άλλα ξενοδοχεία της περιοχής. Άλλοι πάλι είναι πεπεισμένοι ότι το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο από εργάτες, οι οποίοι μπορεί να σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του ξενοδοχείου, αφού αναγκάστηκαν να εργαστούν σε ένα ανασφαλές περιβάλλον.

kse 3

Ο Τζέικοπ δημοσίευσε το βίντεο του στο YouTube την 1η Δεκεμβρίου και έχει ήδη πάνω από 12.800 προβολές. Παράλληλα, έγραψε: «Ανακάλυψα ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Μπαλί. Οι ντόπιοι το αποκαλούν: ' Το φάντασμα- Palace Hotel'».

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ

kse 4

kse 5

kse 6

kse 7

kse 8

kse 9

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman