ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Χωρίστε δια αντιπροσώπου

Tweet
Share
Tweet
Share

Δυσκολεύεστε να χωρίσετε; Πληρώστε κάποιον άλλον να το κάνει για εσάς. Αρκεί να ζείτε στην Αυστραλία, όπου διατίθεται αυτή η υπηρεσία. Η νοσοκόμα Κρίστυ Μάζινς ίδρυσε την εταιρεία «Sorry It's Over», η οποία κάνει τη βρώμικη δουλειά για εσάς. Η Αυστραλή νοσοκόμα έρχεται να σας απαλλάξει από το βάρος του «πώς να το πω κομψά, χωρίς να πληγώσω τον/την άλλον/η;».

χωρισμός

Αποφεύγετε με αυτό τον τρόπο να είστε εκείνος/η που πληγώνει το έτερον ήμισυ, δεν ανεβαίνουν οι τόνοι ενώ η «δουλειά» γίνεται με απόλυτη καθαρότητα.

Το «Sorry It's Over» σας επιτρέπει να επιλέξετε και τον τρόπο που θα ανακοινωθεί το τέλος της σχέσης σας. Ενώ ο τιμοκατάλογος διαφοροποιείται ανάλογα με τον τρόπο και το περιεχόμενο του χωρισμού.

ενδ

Αναλυτικά:

-ένα απλό γραπτό μήνυμα ή ένα γράμμα (για τους πιο παραδοσιακούς) κοστίζει 4 ευρώ

-ένας "πρόσωπο με πρόσωπο" χωρισμός (ανεξάρτητα από το αν αναφερόμαστε σε άλλο πρόσωπο) κοστίζει 47 ευρώ

Αν πρόκειται για φιλικό ή όχι χωρισμό, και ανάλογα με το αν το ταίρι σου (σύντομα πρώην ταίρι σου) σου έχει φερθεί καλά ή όχι, τροποποιείται το περιεχόμενο του γράμματος ή του μηνύματος.

-αν θέλεις να του/της «τα ψάλλεις», η τιμή ανεβαίνει στα 55 ευρώ

-ο χωρισμός μέσω τηλεφώνου κοστίζει μόλις 8 ευρώ

Πριν επιλέξετε όμως την λύση του χωρισμού δια αντιπροσώπου ξανασκεφτείτε το. Το πιθανότερο είναι να μην εκτιμηθεί από το έτερο μέλος…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman