ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ποια στάση στο σεξ είναι επικίνδυνη

Tweet
Share
Tweet
Share

Το λέμε για να προσέχετε από δω και πέρα τη… στάση σας! Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advances in Urology, η στάση με τη «γυναίκα από πάνω» είναι η πιο επικίνδυνη.

Όπως διαπιστώνεται στα συμπεράσματα της έρευνας, η στάση αυτή είναι υπεύθυνη για περισσότερα από τα μισά περιστατικά κατάγματος πέους.

«Η υπόθεση εργασίας είναι ότι η γυναίκα όταν βρίσκεται πάνω στον άνδρα, ελέγχει με το σώμα της τη σεξουαλική επαφή και τη διείσδυση, αλλά δεν είναι σε θέση να διακόψει την επαφή, αν το πέος εισχωρήσει με λάθος τρόπο στον κόλπο της, καθώς εκείνη δε νιώθει πόνο, ωστόσο το πέος μπορεί να υποστεί σημαντική ζημιά», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι επιστήμονες συστήνουν την επείγουσα ιατρική καταφυγή, καθώς όπως παρατηρήθηκε οι περισσότεροι άνδρες περίμεναν έως και 6 ώρες μέχρι να αποφασίσουν να μεταβούν σε νοσοκομείο.

Στη δεύτερη θέση επικινδυνότητας, βρίσκεται η στάση με τη γυναίκα «στα τέσσερα», καθώς είναι υπεύθυνη για το 29% των καταγμάτων πέους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman