ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ψηλοί εναντίον Κοντών; Ψυχραιμία. Κανείς δεν "το κάνει" περισσότερο...

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο ιδιότυπος «ρατσισμός» εις βάρος των ανθρώπων χαμηλού αναστήματος ξεχειλίζει. Και η πικρή απορία του φίλου που έτυχε να γεννηθεί με λιγότερα εκατοστά, «εμένα ποια να με κοιτάξει;» φέρνει σε αμηχανία τους κολητούς που την αντιμετωπίζουν. 

Κακά τα ψέμματα, λένε κάποιοι επιστήμονες, το ύψος είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις του ατόμου. Όμως υπάρχει και Θεός…

Σύμφωνα με αμερικάνική έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Evolutionary Psychology, οι κοντοί άντρες έχουν λιγότερες ερωτικές επιτυχίες, ωστόσο και για τους ψηλούς η σεξουαλική ικανοποίηση δεν είναι δεδομένη.

Οι ερευνητές επεξεργάστηκαν τις απαντήσεις 60.000 αντρών και γυναικών 18 έως 65 ετών.

Διαπιστώθηκε λοιπόν, ότι παρότι οι πιο ψηλοί άντρες είχαν κατά μέσο όρο περισσότερες σεξουαλικές επιτυχίες, οι διαφορές με τις άλλες ομάδες ύψους δεν ήταν μεγάλες, με εξαίρεση τους πολύ κοντούς άντρες.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, δόκτωρ David Frederick, είναι κοινή επιστημονική παραδοχή ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που είναι ελαφρώς ψηλότεροι από αυτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman