ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πέντε απλές στάσεις για απολαυστικό Σεξ

Tweet
Share
Tweet
Share

Σε κατακλύζει μια, καλά πληρωμένη στα περίπτερα, μυθολογία κι όλο ακούς και διαβάζεις πώς να πετύχεις τον τέλειο οργασμό και πώς να απολαύσεις το σεξ. Αλλά δε γνωρίζεις τα απλά βήματα για να το επιτύχεις και οι εμπειρίες σου στο σεξ δεν είναι και για να τις λές παραέξω. 

Μη σκας, όμως και μη στεναχωριέσαι. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλούστερα απ΄ όσο φαντάζεσαι!

Πέντε στάσεις θα απογειώσουν την απόδοσή σου στα ύψη

1. Από κάτω με τα πόδια σου να πιέζονται

Είναι απλό σηκώνεις τα πόδια σου και τα φέρνεις στο στέρνο. Αυτήν την κίνηση μπορείς να την κάνεις είτε πριν εισέλθει είτε κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Καθώς εισέρχεται και εξέρχεται ακολούθησε κι εσύ με τη λεκάνη σου. Μια παραλλαγή είναι να μετακινήσεις τα πόδια σου ή πιο κοντά ή πιο μακριά από το στέρνο σου το οποίο θα δημιουργήσει μια διαφορετική γωνία στην διείσδυση.

2. Βάλε μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σου

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε σεξ, τοποθέτησε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σου και στη συνέχεια καθίστε στη στάση του ιεραποστολικού. Βοηθά πολύ στο να ερεθιστεί ακόμη περισσότερο κατά τη διείσδυση και να έρθεις πιο γρήγορα σε οργασμό.

3. Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού

Ξάπλωσε στην άκρη του κρεβατιού και άφησε τα πόδια σου στα χέρια του. Είναι μια αρκετά εύκολη στάση για τους άνδρες καθώς δεν χρειάζεται να κρατήσει ψηλά το βάρος του με τα χέρια του. Μια από τις παραλλαγές που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να βάλεις ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σου ή να φέρεις πιο κοντά ή να απομακρύνεις τα πόδια σου.

4. Εσύ από πάνω

Είναι η σειρά του παρτενέρ σου να ξαπλώσει. Ανέβα από πάνω του και κράτησε το μόριό του ενώ παράλληλα τον αφήνεις να διεισδύει. Πρόσεξε το εξής, όμως. Η συγκεκριμένη στάση απαιτεί η γυναίκα να είναι υγρή, για αυτό ξεκινήστε με κάποια άλλη στάση και συνεχίστε με αυτή. Για να εκτοξεύσεις την ηδονή στα ύψη, χρησιμοποίησε τη λεκάνη σου με την οποία μπορείς να κάνεις ένα αργό κύκλο. Επίσης, δοκίμασε να αλλάξεις τη γωνία του σώματός σου.

5. Στην καρέκλα

Εκείνος θα καθίσει πρώτος και ακολουθήσεις εσύ. Εννοείται ότι πρέπει να αποφύγετε καρέκλα με ροδάκια και χερούλια. Και τα δύο σου τα πόδια θα κοιτούν το έδαφος και μπορείς να κρατήσεις την πλάτη της καρέκλας για περισσότερη σταθερότητα. Και σε αυτήν την στάση μπορείς να εφαρμόσεις το εξής tip: "Να κουνήσεις κυκλικά τη λεκάνη σου, καθώς ο σύντροφός σου έχει ήδη διεισδύσει.

Πηγή: Bustle

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman