ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πώς ένα video άλλαξε τη ζωή ενός αστέγου (vid)

Tweet
Share
Tweet
Share

Η ιστορία του Donald Gould, ενός άστεγου άνδρα από την Φλόριντα, σίγουρα θα μπορούσε να γίνει και ταινία προκαλώντας συγκίνηση στην ανθρωπότητα.

Ο τρόπος που παίζει πιάνο είναι σπαρακτικός. Ο άνδρας σύχναζε έξω από ένα εστιατόριο της Φλόριντα ενώ έπαιζε πιάνο στο δρόμο. Εκεί μάζευε χρήματα. Ήταν εξαρτημένος από ουσίες και έμενε στο πεζοδρόμιο.

Ένας περαστικός κάποια στιγμή τράβηξε βίντεο με τον Gould να παίζει ένα τρομερά συγκινητικό κομμάτι στο πιάνο, ενώ το ανέβασε στο youtube. Το ταλέντο και το συναίσθημά του έκαναν το βίντεο viral σε όλο τον κόσμο, σε όλα τα ειδησεογραφικά ΜΜΕ, με εκατομμύρια views.Από τη στιγμή εκείνη η ζωή του άλλαξε τελείως. Βρήκε δουλειά σε ένα μπαρ στην Σαρασότα, βρήκε σπίτι, πήρε θάρρος και κουράγιο, συμμετείχε σε πρόγραμμα απεξάρτησης, επανενώθηκε με το γιο του.Έπαιξε τον Αμερικανικό εθνικό ύμνο στην έναρξη αγώνα του NFL, και πλέον, μια δισκογραφική εταιρεία, η Triple Pop Records από το Τέξας, του πρόσφερε συμβόλαιο για να βγάλει το πρώτο του single σε δίσκο.

Από τη στιγμή εκείνη η ζωή του άλλαξε τελείως. Βρήκε δουλειά σε ένα μπαρ στην Σαρασότα, βρήκε σπίτι, πήρε θάρρος και κουράγιο, συμμετείχε σε πρόγραμμα απεξάρτησης, επανενώθηκε με το γιο του.

Έπαιξε τον Αμερικανικό εθνικό ύμνο στην έναρξη αγώνα του NFL, και πλέον, μια δισκογραφική εταιρεία, η Triple Pop Records από το Τέξας, του πρόσφερε συμβόλαιο για να βγάλει το πρώτο του single σε δίσκο.

Μια ιστορία που φαντάζει με παραμύθι καθώς γεμίζει με αισιοδοξία όποιον την γνωρίζει. Τίποτα δεν τελειώνει στη ζωή πριν τελειώσει η ίδια…

 

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman