ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Θέλει να δείχνει πρόστυχη και δυναμική λεσβία

Tweet
Share
Tweet
Share

Θέλει να δείχνει πρόστυχη και δυναμική λεσβία. Ε, και; 

Με μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Glamour μπήκε ο νέος χρόνος για την Jennifer Lawrence η οποία μίλησε τόσο για την εμφάνισή της όσο και για την προσωπική της ζωή και την δουλειά της. 

«Έχω βυζ... και κω...  Υπάρχουν πράγματα που έχουν φτιαχτεί για αδύνατους ανθρώπους  και αυτά με κάνουν να μοιάζω χοντρή», λέει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός

H 25χρονη πρωταγωνίστρια του «Hunger Games» παραδέχτηκε ότι έχει μία συγκεκριμένη εμφάνιση που πάντα θέλει να ενσωματώνει στο κόκκινο χαλί λέγοντας πως μοιάζει με«πρόστυχη, δυναμική λεσβία», αυτό δηλαδή που λέει πάντα στους στιλίστες της.



«Δεν ξέρω αν αυτό είναι προσβλητικό. Δεν με βλέπετε σαν μία πρόστυχη, δυναμική, λεσβία στο κόκκινο χαλί τις περισσότερες φορές γιατί προσπαθώ να υποδυθώ την γυναίκα του οίκου Dior, γεγονός που αποτελεί τιμή για μένα».

Η ξανθιά ηθοποιός, εξήγησε ακόμη πως η σιλουέτα της δεν της επιτρέπει να φοράει ρούχα για πολύ αδύνατες μιας και έχει καμπύλες. «Έχω βυζ... και κω...  Υπάρχουν πράγματα που έχουν φτιαχτεί για αδύνατους ανθρώπους  και αυτά με κάνουν να μοιάζω χοντρή», είπε χαρακτηριστικά η Jennifer Lawrence.

«Αν έχεις βυζ... θα πρέπει να τα αναδείξεις. «Αυτά είναι βυζ... δεν είναι κυτταρίτιδα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό». 

Στο περιοδικό το αστέρι από το Κεντάκι ποζάρει φορώντας ένα μαύρο μπικίνι κρατώντας στα χέρια ένα λευκό παλτό του οίκου Balenciaga. Σε άλλη φωτογραφία ποζάρει με ένα λευκό φόρεμα του οίκου Dior έχοντας στους ώμους της ένα πουπουλένιο μπουφάν. 



Η ηθοποιός, που έβγαινε με τον συνάδελφό της Nicholas Hoult και τον τραγουδιστή των Coldplay,  Chris Martin, αποκάλυψε ακόμη πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της και δεν έχει κάποια σχέση ενώ δεν δίστασε να πει πως «δεν μου αρέσει να βγαίνω ραντεβού».

«Δεν βρίσκω πολλούς άντρες που να θέλω να βγω ραντεβού μαζί τους. Βρίσκω έναν ωραίο άντρα μία φορά τον χρόνο», είπε και συμπλήρωσε: «Αλλά δεν είμαι μοναχικός άνθρωπος. Το γεγονός ότι δεν βγαίνω ραντεβού δεν είναι έλλειψη σε κάτι άλλο. Νοιώθω γεμάτη. Όταν ενθουσιάζομαι με κάποιον είναι συναρπαστικό αλλά σίγουρα δεν το έχω ανάγκη».

Η Jennifer Lawrence μπορεί να μην έχει πολλούς συντρόφους έχει όμως πολλές φίλες που της κρατούν παρέα όπως την ηθοποιό Emma Stone, την Amy Schumer, αλλά και την Adele.

Τέλος αποκάλυψε πως είναι παθιασμένη με τη δουλειά της και πως η ενσάρκωση ενός ρόλου της δίνει 100% αυτοπεποίθηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman