ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η θρυλική Porsche 911 Carrera του 1973 σε άλλη διάσταση

Tweet
Share
Tweet
Share

O καλλιτέχνης Chris Labrooy, απόφοιτος βιομηχανικού σχεδιασμού της Βασιλικό Κολέγιο Καλών Τεχνών του Λονδίνου, ξεκίνησε να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της διαθέσιμης τεχνολογίας για τη δημιουργία εικόνων μέσω υπολογιστή (CGI), η οποία ουσιαστικά εφαρμόζει γραφικά για τη δημιουργία τρισδιάστατων ρεαλιστικών γραφικών, τόσο στατικών όσο και κινούμενων, αρχικά για να μπορέσει να απεικονίσει τις ιδέες του για έπιπλα και προϊόντα που δεν είχε την πολυτέλεια να παράγει. 

Σύντομα, η καλαισθησία των δημιουργιών του εκτιμήθηκε και έκτοτε συνεργάστηκε με εταιρείες όπως οι Nike, Apple, Citroen, British Airways, Time Magazine, Mcdonalds και T-Mobile.

Το ενδιαφέρον του επιδέξιου παραποιητή της πραγματικόητας για τη διασταύρωση μεταξύ τυπογραφίας, αρχιτεκτονικής, σχεδιασμού προϊόντων και εικαστικής τέχνης, αυτή τη φόρα επικεντρώνεται σε ένα αυτοκίνητο-μύθο. Τη θρυλική Porsche 911 Carrera του 1973 και το αποτέλεσμα για ακόμη μία φορά είναι ονειρικό. Oι δημιουργίες του θυμίζουν, τόσο χρωματικά όσο και ως συνθέσεις, κάτι από πίνακες του David Hockney και του Edward Hopper όπου οι αποξενωμένες φιγούρες των ανθρώπων έχουν αντικατασταθεί από αιθέρια αυτοκίνητα.d1d5d4d2d3

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman