ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το Game of Thrones την έσωσε από την πορνεία

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Josephine Gillan, η ηθοποιός που υποδύεται την αισθησιακή Marei, στο δημοφιλές Game of Thrones, εργαζόταν κανονικά ως ιερόδουλη προτού γίνει διάσημη μέσω της σειράς του αμερικανικού δικτύου HBO και κατάφερε να «ξεφύγει» από αυτήν τη ζωή που δεν της ταίριαζε καθόλου, ακριβώς όταν της δόθηκε αυτό που γνώριζε ήδη από πρώτο χέρι:  ο ρόλος της πόρνης...

Η συμμετοχή στη σειρά, αποδείχθηκε λαχείο που άλλαξε τη μοίρα της 27χρονης ηθοποιού. 

Σήμερα, δέχεται πλήθος προτάσεων για σοβαρούς ρόλους, παρά το το γεγονός ότι δεν έχει σπουδάσει ηθοποιός, αφού η ερμηνεία της στο GoT έχει τραβήξει την προσοχή αρκετών παραγωγών.

«Το Game of Thrones με έσωσε από την πορνεία και με έκανε δυνατότερο άνθρωπο», εξομολογείται η όμορφη ηθοποιός. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στην Daily Mail, πριν της δοθεί ο ρόλος της Marei εργαζόταν ως πόρνη και έπαιζε σε ταινίες πορνό, με το ψευδώνυμο  Sophie O’Brien. Όταν είδε την αγγελία της σειράς, η οποία αναζητούσε νεαρές ηθοποιούς με φυσικό στήθος και χωρίς τατουάζ, οι οποίες δεν είχαν πρόβλημα να εμφανιστούν γυμνές, ήξερε ότι αυτή ήταν η μεγάλη της ευκαιρία.

Έτσι, υπέβαλε αίτηση για τον ρόλο και λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης προσλήφθηκε σχεδόν αμέσως. Αυτό που δεν περίμενε, ωστόσο, ήταν ότι η σειρά θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και ότι οι «μετοχές» της θα εκτοξεύονταν τα επόμενα χρόνια, με εμφανίσεις που έκαναν αίσθηση σε αρκετά επεισόδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman