ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νόμιζε ότι θα "του περάσει"…

Tweet
Share
Tweet
Share

Ήθελε να ταξιδέψει μαζί με το κατοικίδιό του. Οι κανονισμοί όμως δεν του επέτρεπαν να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος μαζί με το χελωνάκι του. Κι εκείνος βρήκε τη λύση.

Ή έστω νόμιζε ότι βρήκε τη λύση. Αποφάσισε να καμουφλάρει το χελωνάκι του. Το "έντυσε" με τέτοιο τρόπο, ώστε να μοιάζει με… χάμπουργκερ. Και φυσικά το μηχάνημα με τις ακτίνες Χ, τον πρόδωσε.

Όλα ξεκίνησαν το πρωινό όταν ένας άνδρας από την Κίνα – μην εκπλαγείτε, αλλά είχε το επώνυμο Λι – ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος της πτήσης 345 της China Southern Airlines με προορισμό το Πεκίνο. Όταν πέρασε από τον έλεγχο αποσκευών, ο χειριστής του μηχανήματος διαπίστωσε μια περίεργη κινητικότητα μέσα στην χειραποσκευή του Λι καθώς και κάτι να προεξέχει από το χάμπουργκερ που βρίσκονταν μέσα στην τσάντα. Ο υπάλληλος του αεροδρομίου επέμενε ότι οι προεξοχές του χάμπουργκερ έμοιαζαν υπερβολικά πολύ με τα άκρα χελώνας, αλλά ο Λι υποστήριζε ότι «δεν υπάρχει καμία χελώνα εκεί μέσα, τίποτα το ιδιαίτερο να δείτε».

Τελικώς διαπιστώθηκε ότι ο Λι δεν μπορούσε να αποχωριστεί το κατοικίδιό του, το οποίο έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο, υποβάλλοντάς το παράλληλα σε μια ιδιαίτερα ντροπιαστική χελωνο-στιγμή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman