ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κομψότητα του παρελθόντος στο Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ

Tweet
Share
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Image 12
Tweet
Share

Γέμισε αντίκες το «νησί χωρίς αυτοκίνητα» όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε ο αγώνας κλασσικών αυτοκινήτων «Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ - Ποσειδώνιο» στις Σπέτσες. Περισσότερα από 90 αυτοκίνητα αντίκες, με το παλαιότερο να χρονολογείται από το 1920, γέμισαν το νησί με κλασσικές αντίκες που «ταξίδεψαν» τους θεατές στην κομψότητα του παρελθόντος.

 

Τα πληρώματα συγκεντρώθηκαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου στα Ίσθμια της Κορίνθου, με την εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου να δίνεται στις 10.00 π.μ. Με διαφορά ενός λεπτού ακολούθησαν και οι υπόλοιπες αντίκες με προορισμό την Κόστα. Τα κλασσικά αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν με Ferry Boat στις Σπέτσες.

Το πρωί της Κυριακής τα πληρώματα των αυτοκινήτων έκαναν το γύρο του νησιού για να ολοκληρώσουν τις 2 τελευταίες ειδικές δοκιμασίες. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής για τους νικητές καθώς και τη βράβευση για τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που επιλέχθηκαν από το κοινό.

Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, συλλεκτικές αντίκες όπως Cadillac 355A του 1931, Bentley MK VI του 1949, Jaguar XK120 SE του 1954, Maserati Merak του 1975. Τα αυτοκίνητα, που παρέμειναν στις Σπέτσες για 24 ώρες, πέρασαν μέσα από την αψίδα της ΦΙΛΠΑ στο κέντρο της πλατείας και σταμάτησαν μπροστά από το ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, που φιλοξένησε και την διοργάνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman