ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο 37χρονος επιχειρηματίας που είχε γυναικείες ορμόνες

Tweet
Share
Tweet
Share

Αντιμέτωπος με μια «τρομακτική» εμπειρία είναι ένας επιχειρηματίας από το Lancashire, στην Αγγλία. Ο Rob είναι 37 ετών και έχει μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Από τα 17 του χρόνια ζούσε με έναν έντονο φόβο κι αυτό γιατί έβρισκε στα ούρα του αίμα συστηματικά. Όσο μεγάλωνε συνειδητοποίησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο ουροποιητικό του σύστημα.

Τα τελευταία χρόνια οι ανησυχίες του εντείνονταν καθώς φοβόταν μήπως πάσχει από καρκίνο και για τον λόγο αυτό εμφανίζεται και το αίμα ανά διαστήματα στα ούρα του. Στο τέλος πήρε την απόφαση πως θα πρέπει να πάει για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσει αν ήταν άρρωστος.

Ο Rob έκανε τις εξετάσεις ενώ την ημέρα που περίμενε τα αποτελέσματα, η γραμματέας του γιατρού, του είπε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να μιλήσει με το γιατρό. «Αυτό ήταν», θα δηλώσει αργότερα ο Rob, «ήμουν πεπεισμένος πως θα μου ανακοινώσει ότι έχω καρκίνο. Ετοιμάστηκα και πήγα να τον συναντήσω».

Ο 37χρονος επιχειρηματίας όταν μετέβη στο γραφείο του γιατρού περίμενε για τα χειρότερα. Όταν ο γιατρός τον φώναξε μέσα, ο Rob στο άκουσμα της είδησης έπεσε από τα σύννεφα. «Εκεί που περίμενα πως θα μου ανακοινώσει ότι έχω καρκίνο, ο γιατρός άρχισε να μου λέει πως πάσχω από PMDS, μια κατάσταση που εμφανίζεται στις γυναίκες», εξηγεί ο ίδιος.

Το PMDS ή αλλιώς Persistent Müllerian duct syndrome είναι ένα σύνδρομο που παραπέμπει σε ένα είδος ερμαφροδιτισμού. Στην περίπτωση αυτή στο σώμα του άντρα παρατηρείται συνήθως μια κρυψορχία και εμφάνιση μια μικρής μήτρας και ίσως και ωοθηκών. Στην περίπτωση του Rob, δεν υπήρχε κρυψορχία, αλλά υπήρχαν όλα τα άλλα. Επίσης ο Rob μπορεί να θεωρηθεί και τυχερός αφού οι ορμόνες δεν «σκότωσαν» τα ανδρικά μέλη του.

 Ο γιατρός επισήμανε στον Rob πως το αίμα στα ούρα του ήταν κάτι σαν έμμηνος ρήση, και ότι πρέπει άμεσα να μπει στο χειρουργείο για υστερεκτομή, να μπει δηλαδή για να αφαιρέσει τα γυναικεία όργανα που έχει μέσα του. Έτσι θα σταματήσει και το αίμα κάθε μήνα. Η επέμβαση θα γίνει από εξειδικευμένη ομάδα σε νοσοκομείο στο Μάντσεστερ. Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο ο Rob δήλωσε: «όσο περνούν οι μέρες είμαι χαρούμενος που δεν έχω καρκίνο, αλλά πέφτω και από τα σύννεφα. Εγώ ήμουν πάντα έντονα σεξουαλικά ενεργός με τις γυναίκες, τώρα μαθαίνω ότι μέσα μου έκρυβα μια γυναίκα… τι να πω.»

Αυτή την ώρα ο 37χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται στο Μάντσεστερ, ενώ πραγματοποιεί συνεδρίες με σύμβουλο-ψυχολόγο για να ξεπεράσει το σοκ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman