ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Full Flower Moon Party στο Bios

Tweet
Share
Tweet
Share

Την Δευτέρα 4 Μαΐου, το πρώτο πάρτι με πανσέληνο στην ταράτσα του BIOS θα σημάνει την απαρχή των καλών καιρών αλλά και την έναρξη του Bob Theatre Festival, του φεστιβάλ νεανικού θεάτρου που πλημμυρίζει το κτίριο με νέους καλλιτέχνες και νέο κοινό! 

Με αφορμή την ειδυλλιακή μαγική πανσέληνο, ανεβαίνουμε στην ταράτσα αμέσως μετά τις παραστάσεις και απολαμβάνουμε τη θέα, το φεγγάρι, τους φίλους! 

Τη μουσική της βραδιάς επιλέγει ο Θεοδόσης Κώνστας από την ομάδα Ha! και το Patari project.

The Full Flower Moon είναι ένα από τα προσωνύμια της μαγιάτικης πανσελήνου, σύμφωνα με τις διάφορες φυλές Ινδιάνων που μετρούσαν τον χρόνο παρατηρώντας τις εποχές και το φεγγάρι. Τα ονόματα του φεγγαριού ποικίλλαν ανάλογα με τη φυλή και έτσι η πανσέληνος του Μαΐου είναι γνωστή και ως Mother's Moon, Milk Moon και Corn Planting Moon. 

fullmoon

Το μαγιάτικο φεγγάρι σηματοδοτεί την εποχή της αυξημένης γονιμότητας, της ευφορίας, το λιώσιμο των τελευταίων πάγων και την ανθοφορία των φυτών. 
Στην ταράτσα μπορείτε να απολαύσετε την φεγγαράδα, να πιείτε δροσερά κοκτέιλ και να ακούσετε ωραία μουσική, ανυπομονώντας για το καλοκαίρι! 

Full Moon Happy Hour: 18.00 - 21.00 
Happy hour τιμές

Πηγή: monopoli.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman