ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Online δημοπρασίες: “the real deal!”

Tweet
Share
Tweet
Share

Του Πάνου Τσαγκαράκη

Σε μια εποχή γενικότερης μαυρίλας, λίγα πράγματα μπορούν να μας προσφέρουν τέτοια συγκίνηση και ενθουσιασμό, σαν αυτό που νοιώθουμε όταν αποκτούμε ακριβά αντικείμενα που πραγματικά ποθούμε. Πράγματα που ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε και αν δεν αντέχει το πορτοφόλι μας περιμένουμε κάποια ειδική προσφορά, από τον κατασκευαστή ή τον λιανέμπορο, αλλά καμία προσφορά δεν συγκρίνεται με αυτή που περιγράφεται παρακάτω, αυτή της online δημοπρασίας. 

Αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν πλειοδοτούμε για ένα προϊόν που «πρέπει να έχουμε», σε απευθείας σύνδεση με την Quibids , μια επιχείρηση, που έχει πράγματι βρει έναν τρόπο για να μας πουλήσει νέα (must-have) καταναλωτικά προϊόντα σε απίστευτες τιμές.

Η Quibids πουλάει τα πάντα, από τα πιο πρόσφατα iPads και iPods τηςAppleμέχρι MAC και PC notebooks, HDTV’s ή κάρτες δώρων από τους κορυφαίους εμπόρους λιανικής πώλησης σε τιμές τόσο χαμηλές, όσο στο 5% των κανονικών τιμών λιανικής. 

Τώρα, βέβαια, ο καθένας θα είναι δύσπιστος από έναν τέτοιο ισχυρισμό- γι 'αυτό δεν έχετε παρά να κοιτάξετε στη διεύθυνση της Quibids, για να μάθετε πώς ακριβώς το κάνουν.

Αποδεικνύεται ότι υφίστανται τόσο οι τιμές όσο και τα προϊόντα. Η Quibids, έχει θέσει σε λειτουργία μια μοναδική εκδοχή της παραδοσιακής δημοπρασίας: όταν υποβάλετε μια προσφορά για ένα αντικείμενο σας χρεώνει ένα μικρό ποσό, αξίας περίπου 60 σεντς. Το ποσό που εισπράττει συνολικά για όλες τις προσφορές σε ένα αντικείμενο, επιτρέπει στην επιχείρηση να πουλήσει το προϊόν σε τιμή πολύ χαμηλότερη από την πραγματική τιμή λιανικής πώλησης, ακόμη και κάτω από τη χονδρική τιμή του κατασκευαστή.

Τώρα, το να υπολογίσετε πόσες προσφορές να τοποθετήσετε και πότε πρέπει να τις τοποθετήσετε περιλαμβάνει μια μικρή αλλά στρατηγικής σημασίας διαδικασία, η οποία είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστική. Κάθε δημοπρασία έχει μια αυστηρή προθεσμία και όταν τοποθετήσετε την προσφορά σας, το σύστημα σας παρέχει λίγο χρόνο για να δείτε αν υπάρχουν άλλες προσφορές. Αν έχετε την καλύτερη προσφορά όταν ο χρόνος από το ρολόι που τρέχει λήξει, τότε κερδίζετε το προϊόν σε μια συγκεκριμένη τιμή.

Για τον νικητή της δημοπρασίας, το πραγματικό κόστος του προϊόντος είναι ελαφρώς υψηλότερο από ό, τι η τιμή προσφοράς του, αλλά το ποσό αυτό εξακολουθεί να είναι συνήθως μικρό, και τα χρήματα που έχει εξοικονομήσει στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εντυπωσιακά.

Και έπειτα, υπάρχει η περίπτωση του "Αγοράστε Τώρα". Η περίπτωση αυτή, επιτρέπει στους υποψηφίους που δεν έχουν κερδίσει σε μια δημοπρασία, να αγοράσουν ακόμα το προϊόν που θέλουν, αφαιρώντας μάλιστα το ποσό που τοποθέτησαν στο δημοπρατημένο προϊόν, ως έκπτωση στην τιμή του προσφερόμενου προϊόντος. Έτσι, μπορείτε να πάρετε ακόμα το προϊόν που επιθυμείτε σε χαμηλότερη τιμή από αυτή της αγοράς ενώ οι προσφορές που τοποθετήσατε χωρίς να έχετε κερδίσει στη δημοπρασία δεν πάνε χαμένες.

Έτσι, εάν θέλετε πραγματικά deals - όπως το νέο iPad για λιγότερο από 34 δολάρια, ή μια νέα Nikon ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR, σε τιμή μικρότερη των 24 δολαρίων, ή ακόμα μια νέα τηλεόραση LED υψηλής ευκρίνειας 46 ιντσών κάτω από 25 δολάρια - δείτε τις δημοπρασίες της QuiBids.

http://www.quibids.com/en/






Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman