ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μέσι εσύ σούπερ σταρ!

Tweet
Share
Tweet
Share

Όχι με ένα, ούτε με δύο αλλά με τρία ολόκληρα γκολ κατάφερε να ηγηθεί η Μπαρτσελόνα στον αγώνα της Τετάρτης ενάντια στη Μπάγερν Μονάχου. Ο ταλαντούχος Λιονέλ Μέσι για ακόμα μια φορά έκλεψε την παράσταση, κάνοντας την ομάδα του να ξεχωρίσει στον πρώτο ημιτελικό των ομάδων για το Champions League, εν όψει της ρεβάνς του Μονάχου την ερχόμενη Τρίτη. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του και όλοι υποκλίθηκαν στην αξία του.

«Τι να πεις κανείς γι’ αυτόν; Κάθε μέρα σε εκπλήσσει και περισσότερο. Με τον Μέσι το ποδόσφαιρο είναι πιο εύκολο. Είναι παίκτης από άλλη διάσταση και εμείς στην Μπαρτσελόνα μπορούμε να τον απολαμβάνουμε κάθε μέρα. Και πάντα έχει ακόμη μεγαλύτερη δίψα, ακόμη μεγαλύτερες φιλοδοξίες», είπε εξερχόμενος από τον αγωνιστικό χώρο ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Λουίς Ενρίκε.

f9c214809284c8723f6fc9aec900910b L

Την απογοήτευσή του δεν κατάφερε να κρύψει από την άλλη, ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρντιόλα. «Μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ ελέγχαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Μετά από αυτό, χάσαμε τον έλεγχο. Φυσικά και είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα και το σκορ. Δε ξέρω αν το 3-0 είναι δίκαιο. Η ποιότητα των παικτών της Μπαρτσελόνα έκανε τη διαφορά. Δεν μπορώ πάντως να κατηγορήσω τους παίκτες μου. Είχαν φέτος όλη τη χρονιά πολλές δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουν. Ο Μέσι είναι ασταμάτητος. Το μόνο που μπορείς να προσπαθήσεις είναι να τον εμποδίσεις να συμμετέχει στο παιχνίδι στο μέγιστο βαθμό», σημείωσε.

Το μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου εκθείασε και ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ: «Μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ τα πηγαίναμε αρκετά καλά, αλλά όταν ήρθε το πρώτο γκολ από ένα λάθος, χάσαμε την ψυχραιμία και την ισορροπία μας. Η ατομική ποιότητα και η κλάση του Μέσι τον ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους κι έκανε τη διαφορά.»

2564

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων είναι ενδεικτικά της τεράστιας επιτυχίας…

Marca: «O Μέσι καταβρόχθισε τον Πεπ»

Mundo Deportivo: «Herr (Κύριος στα γερμανικά) Μέσι»

Sport: «Ευχαριστούμε, Μέσι»

Kicker: «Περισσότερο από μία ήττα»

Bild: «Μπάρτσα 3 – Γκουαρντιόλα 0»

Daily Express: «Το ταλέντο του Μέσι…»

Gazzeta Dello Sport: «FantaMessi»!

Equipe: «Αυτοκράτορας (στα γερμανικά) Μέσι

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman