ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτά είναι τα πιο περίεργα μέρη του κόσμου!

Tweet
Share
Tweet
Share

Ποια είναι τα επτά πιο ασυνήθιστα μέρη στον κόσμο; Σίγουρα βρίσκονται εκτός χώρας και είναι φαντασμαγορικά.

Ο κόσμος έχει πολλά μυστήρια, τα οποία ο άνθρωπος καλείται να εξερευνήσει. Έχετε ποτέ μεταβεί σε κάποιο σημείο το οποίο σας άφησε άφωνους;  Πολύχρωμα τοπία, τιρκουάζ ωκεανοί, λίμνες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δέντρα κάτω από το νερό καθηλώνουν το βλέμμα και εντυπωσιάζουν τον καθένα.

Ναι, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για αξιοθέατα που ξεπροβάλλουν από μέρη της γης που σίγουρα θα θέλετε να επισκεφθείτε, ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει ποτέ πραγματικότητα. Παρακάτω παρουσιάζονται τα επτά πιο περίεργα και συνάμα όμορφα τοπία του πλανήτη, έτσι όπως τα κατέγραψε ο φακός της κάμερας.

Απολαύστε τα!

114

-Erta Ale Volcanoγνωστό ως «Η λίμνη της Φωτιάς» . Βρίσκεται στη βορειοανατολική Αιθιοπία όπου το μάγμα του ηφαιστείου συνεχώς ρέει. Πρόκειται για ένα από τις σημαντικότερα ηφαίστεια του κόσμου, εξαιτίας της συνεχούς κίνησης του μάγματος την περίοδο της άνοιξης.

212

- Villa Traful, το βυθισμένο δάσος. Οι δύτες που έχουν βουτήξει στα παγωμένα και πολύχρωμα νερά του Μπαριλότσε κάνουν λόγο για ένα θαύμα της φύσης. Το περίεργο είναι πως κάτω από το νερό βρίσκονται δέντρα που μεγαλώνουν κανονικά. Το φυσικό τοπίο δημιουργήθηκε μετά από ένα μεγάλο σεισμό στη Χιλή.

36

-Κύματα στην άμμο. Ο άνεμος ευθύνεται για την αστείρευτη ομορφιά της φύσης στην έρημο της Αριζόνας. Οι κυματισμοί της άμμου είναι σαν να την έχει κάποιος ζωγραφίσει. Το μέρος είναι γνωστό ως «Wave of the desert».

43

-The Blue Hole Dean. Η μεγαλύτερη και πιο βαθιά τρύπα του πλανήτη βρίσκεται στις Μπαχάμες. Οι ειδικοί μιλούν για βάθος 202 μέτρων. Οι χρωματισμοί που δημιουργούνται γύρω από αυτή είναι πραγματικά συγκλονιστικοί.

54

-Η λίμνη Kaindy και το βυθισμένο δάσος. Η εντυπωσιακή λίμνη βρίσκεται στο Καζακστάν. Το αξιοσημείωτο είναι πως και εκεί δέντρα μεγαλώνουν κάτω από το νερό. Το τοπίο δημιουργήθηκε μετά από ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε το 1911.

6

- Η σπηλιά των γιγαντιαίων κρυστάλλων. Το εντυπωσιακό τοπίο βρίσκεται στο Μεξικό, ενώ πολύτιμοι λίθοι ανάλογου μεγέθους δεν έχουν εντοπιστεί πουθενά αλλού. Οι περισσότεροι έχουν μήκος έξι μέτρων. Η θερμοκρασία στο σημείο είναι 45-50 βαθμοί Κελσίου.

75

-Το μεγάλο μάτι στην έρημο Σαχάρα. Η μαγευτική εικόνα μπορεί να γίνει ορατή από το διάστημα. Οι ποικίλοι χρωματισμοί και οι κυκλικές κινήσεις που αχνοφαίνονται ξεχωρίζουν!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman