ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι πύλες της κόλασης στη Γη

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Κόλαση στη Γη: Μια έννοια που έχει γοητεύσει πολλούς για χιλιετίες, μια προσπάθεια να τεθεί θεία η τιμωρία στο ίδιο επίπεδο της ύπαρξης των ανθρώπων που ζουν μέσα. Έχουμε επίσης ένα βαθύ ριζωμένο πάθος για το παραφυσικό. Για τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β, η κόλαση είναι μια ψυχική κατάσταση που υποκινεί τη μετάνοια και τη συγχώρεση της αμαρτίας, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας μεταφυσικός χώρος όπου οι ψυχές εκδιώκονται. Τελικά, η κόλαση είναι πιο κοντά στο σπίτι μας από ό, τι συνειδητοποιούμε.

Η κόλαση έχει πολλά πρόσωπα, από τα φλογερά κοιλώματα της χριστιανικής κόλασης μέχρι τους περίπλοκους ασιατικούς παγανιστικούς απόκοσμους με τις εικόνες της κόλασης έχουν χαραχθεί πάνω στο πρόσωπο αυτής της γης και στα μυαλά των φοβισμένων ανθρώπων. Το  Atlas Oscura διερευνά εκείνα τα μέρη που εδώ και χρόνια έχουν συνδεθεί με το παραφυσικό και με τον τόπο όπου κατοικούν οι καταραμένες ψυχές.

Οι θρησκείες σε όλο τον κόσμο μιλάνε για πύλες που συνδέουν τους ζωντανούς με τους νεκρούς και τα τρομερά πλάσματα που φρουρούν αυτό το φλογερό λάκκο. Πού είναι αυτές οι πύλες που οδηγούν στην κόλαση; Η απάντηση βρίσκεται παρακάτω και ευτυχώς δεν χρειάζεται να πεθάνετε για να τα περάσετε:

Houska Castle, Πράγα

Gates of Hell Houska

Pluto's Gate, Denizli, Τουρκία

Gates of Hell pluto

Gates of Hell pluto door

Chinoike Jigoku, Ιαπωνία

Gates of Hell japan

Gates of Hell springs


Grotto della Sibilla, Ιταλία
Gates of Hell sibyl

Gates of Hell cave sybll

 Hekla Mountain, Ισλανδία

Gates of Hell hekla

Ο ποταμός Αχέροντας, Ελλάδα

Gates of Hell acheron


-
St. Patrick's Purgatory, Ιρλανδία

Gates of Hell st patrick
Gates of Hell purgatory

Ghost Town, Κίνα


Gates of Hell ghost town

Gates of Hell fengdu

The Masaya Volcano, Νικαράγουα

Gates-of-Hell-masaya

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman