ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10 λόγοι να μην πετάξετε τη βότκα που σας περίσσεψε

Tweet
Share
Tweet
Share

Πολλοί συγκαταλέγουν τη βότκα στα “δυνατά” ποτά ενώ για να την καταναλώσουν την αναμιγνύουν με διάφορα κοκτέιλ. Άλλοι απολαμβάνουν τη γεύση της και την πίνουν σαν να ήταν νεράκι. Όπως και να 'χει, ένα πράγμα να έχετε στο μυαλό σας. Αν σας περισσέψει λίγο από το περιβόητο ποτό, μην διανοηθείτε να το πετάξετε, σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο κάποια στιγμή στη ζωή σας. Το Business Insiderπαρουσίασε τις χρήσεις της βότκας στην καθημερινότητά μας.

10 λόγοι να μην πετάξετε τη βότκα που σας περίσσεψε

  1. Οσμές.Γνωρίζατε πως η βότκα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις άσχημες μυρωδιές των ποδιών; Βρέξτε μια καθαρή πετσέτα με βότκα και τρίψτε τα κάτω άκρα. Η αντισηπτική δράση του ποτού θα εξαφανίσει βακτήρια και μύκητες από την περιοχή των ποδιών, απομακρύνοντας παράλληλα και τη δυσοσμία. Επιπλέον, μπορείτε να γεμίσετε μια σακούλα μιας χρήσης με δύο κούπες νερό και μισή κούπα βότκα και να τη διατηρήσετε στην κατάψυξη για όσο χρειαστεί. Η μείξη αυτή του νερού και της βότκας, θα αποτρέψει την ψύξη του νερού διατηρώντας το δροσερό αλλά όχι εντελώς παγωμένο για να το χρησιμοποιήσετε προς περιποίησή σας.
  1. Απομάκρυνση της πιτυρίδας.Προσθέστε στο σαμπουάν σας λίγη βότκα. Έτσι θα δημιουργηθεί 
    μείγμα κατάλληλο για να απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές άσπρες νιφάδες στα μαλλιά σας.
  2. DIY στοματικό διάλυμα.Η εκπομπή "Myth Busters " του Discovery Channel επιβεβαίωσε πως η βότκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοματικό διάλυμα. Ετοιμάστε μια κούπα βότκα με 9 κουταλιές της σούπας κανέλα και διατηρήστε το μείγμα για 2 εβδομάδες κλειστό μέχρι να το χρησιμοποιήσετε.
  3. Το κατάλληλο φάρμακο για τον πόνο στο αυτί.Ένα σπιτικό γιατροσόφι ώστε να απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς πόνους στο αυτί, είναι ο συνδυασμός από ένα σφηνάκι βότκα με μέλι. Αφού ζεστάνετε το μείγμα, το μέλι θα απελευθερωθεί και θα μπορείτε να βάζετε σταγόνες κάθε 4 ώρες.

1e023893e053b6aa2e36cb890d895dd9 L

  1. Φάρμακο ενάντια στον πονόδοντο.Τα αλκοολούχα ποτά όπως η βότκα και το ουίσκι λειτουργούν καταπραϋντικά για τον πονόδοντο. Βρέξτε λίγο βαμβάκι με βότκα και κρατήστε το στην περιοχή που πονά για λίγο.
  2. Αφαίρεση λεκέδων:Η βότκα ενδείκνυται για καθαρισμό λεκέδων που έχουν βάση το λάδι. Βρέξτε την περιοχή με βότκα και τρίψτε με μια οδοντόβουρτσα.

images

  1. Καθαρισμός των γυαλιών:Με τη βότκα μπορείτε να καθαρίσετε τα βρώμικα γυαλιά σας 
    αφού δεν αφήνει γραμμές πάνω σε αυτά όπως συμβαίνει με άλλα προϊόντα. Βρέχοντας ένα πανί με βότκα, θα απαλλαγείτε από σκόνη, σημάδια, δαχτυλιές.
  2. Απομακρύνει τη σκουριά:Βουτήξτε τα σκουριασμένα αντικείμενα σε ποτήρι με βότκα για λίγες ώρες και τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή.

galliko kleidi skouriasmeno

  1. Καθαριστικό για την κουζίνα:Ο συνδυασμός βότκας με νερό δημιουργεί ένα καθαριστικό που θα απομακρύνει λεκέδες από τους πάγκους, τα τραπέζια, και γενικότερα τις επιφάνειες της κουζίνας.
  2. Λάμψη στο μπάνιο:Κι όμως, η βότκα αποδεικνύεται ένα πολυκαθαριστικό για όλο το σπίτι. Μια πετσέτα εμποτισμένη με βότκα βοηθά στην εξαφάνιση δύσκολων λεκέδων από σαπούνι ενώ παράλληλα, κάνει τα πλακάκια να λάμπουν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman