ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σεξ... με "κυάλια"

Tweet
Share
εικονογράφηση: Carlo Giambarresi εικονογράφηση: Carlo Giambarresi
Tweet
Share

Τι γνώμη έχετε για την εμπειρία του σεξ μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας; Φαντάζει στα μάτια σας μια επικίνδυνη συνήθεια ή κάτι που θα θέλατε να δοκιμάσετε έστω και για μια φορά; Tο cyber σεξ κάνει θραύση σχεδόν σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Το Σεπτέμβριο του 2012 η εταιρεία Oculus κατασκεύασε μια πρωτοπόρα συσκευή εν ονόματι Rift για την οποία συγκέντρωσε το ποσό των 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα από την καμπάνια που διοργάνωσε στο γνωστό site Kickstarter. Το Oculus Rift είναι ένα τεχνολογικά εξελιγμένο κράνος που μεταφέρει το χρήστη μέσα σε ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας και χρησιμοποιείται από κατασκευαστές που θέλουν να εισάγουν νέες εμπειρίες gaming.

tenga oculus rift sex simulator

Η βιομηχανία του πορνό, ως μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις του κόσμου, ήδη έχει κάνει άνοιγμα στην Oculus, προκειμένου να συνεργαστεί μαζί της προσφέροντας στους λάτρεις του είδους ακόμα πιο ευκρινείς εικόνες. Τα τελευταία άλλωστε χρόνια οι εταιρείες παραγωγής πορνό ταινιών έχουν κάνει βήματα για τη δημιουργία high definition σκηνών με στόχο την παρουσίαση ακόμα πιο ρεαλιστικών θεαμάτων σε συνδυασμό με τον άρτιο ήχο.

1 MYX aWFsd Du1tSl9wbW Q

Με τη συσκευή της Oculus, ο θεατής με προσηλωμένα μάτια και αυτιά, θα βιώνει την εμπειρία του σεξ σαν να ήταν πραγματική. Τα τεστ που έχουν πραγματοποιηθεί για το εγχείρημα είναι πολλά. Σαφώς οι επικριτές του συχνά μιλούν για τους κινδύνους που μπορεί να υποκρύπτει η δραστηριότητα της εικονικής πραγματικότητας για το χρήστη, ο οποίος μπορεί να χάσει την ισορροπία του, να ζαλιστεί ή ακόμα και να εθιστεί στο συγκεκριμένο τρόπο.


1 CH0vEYFwNDWJpzvoNcPU5gΗ VirtualRealPorn.com είναι η πρώτη εταιρεία πορνό που αποπειράθηκε να κάνει πράξη το εικονικό σεξ που μέχρι στιγμής γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Οι επισκέψεις στη σελίδα αυξάνονται με συστηματικούς ρυθμούς, ενώ τα άτομα που θέλουν να γνωρίσουν το πρωτότυπο αυτό είδος έρωτα είναι χιλιάδες. Τα σχόλια των επισκεπτών είναι ιδιαίτερα θετικά.

Στην Ιαπωνία ένας κατασκευαστής, γνωστός ως «Ressentiment», δημιούργησε ένα ρομπότ του σεξ συνδυάζοντας ένα Oculus Rift με ένα εξάρτημα Novint Falcon, που ελέγχει και ενεργοποιεί τις αισθήσεις στο σώμα. Το Novint Falcon διαθέτει μια λαβή, η οποία χειρίζεται ένα Tenga. Και για όσους αναρωτιούνται τι είναι το Tenga… είναι μια ιαπωνικής κατασκευής συσκευή αυτοϊκανοποίησης, η οποία «κρατά» το πέος του χρήστη. Ο χρήστης φορά το κράνος Oculus Rift, το οποίο εμφανίζει ένα χαρακτήρα Manga να εκτελεί διάφορες σεξουαλικές πράξεις. Στην ίδια χώρα αυξημένο είναι και το ποσοστό των ανθρώπων που δηλώνουν πως απέχουν από το σεξ στην πραγματική ζωή, καθώς προτιμούν αυτό της εικονικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman