ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

"Τζαζ" κούρσες στην πρωτεύουσα

Tweet
Share
Tweet
Share

Υπό τις μουσικές μελωδίες του 15ου Athens Technopolis Jazz Festival θα μεταφέρονται στον προορισμό τους όσοι κάτοικοι των Αθηνών, επιλέξουν κάποιο από τα ταξί που συμμετέχει στην εγχώρια γιορτή της Jazz μέχρι την Κυριακή. Πρόκειται για οχήματα της υπηρεσίας Taxibeat, τα οποία θα έχουν μέσα στην εφαρμογή τη διακριτική ονομασία “Jazz Cabs” και θα παίζουν αποκλειστικά και μόνο το είδος της συγκεκριμένης μουσικής.

Τα Jazz Cabs θα έχουν το ρόλο που έχουν και τα κανονικά ταξί

Όταν ένα Jazz Cab βρίσκεται κοντά στον επιβάτη που πραγματοποιεί κλήση ταξί, τότε αυτό θα παρουσιάζεται στη λίστα με τους διαθέσιμους οδηγούς. Το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος για να επιβιβαστεί σε ένα Jazz Cab και να απολαύσει τη διαδρομή του με τζαζ διάθεση είναι να το επιλέξει μέσα από τη λίστα του.

jazz

Τα Jazz Cabs θα έχουν το ρόλο που έχουν και τα κανονικά ταξί. Κάποιος μπορεί να τα επιλέξει μέσα από την εφαρμογή του Taxibeat, είτε ο προορισμός του είναι το Athens Technopolis Jazz Festival, είτε οποιοδήποτε άλλο σημείο στην πρωτεύουσα. Ο καθορισμός της χρέωσης γίνεται με βάση το κόστος που αναγράφεται στο ταξίμετρο.

To Athens Technopolis Jazz Festival γιορτάζει τα 15 του χρόνια

Η πρωτοβουλία τέθηκε επίσημα σε εφαρμογή την Τετάρτη, ενώ θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. To Athens Technopolis Jazz Festival γιορτάζει τα 15 του χρόνια και για το λόγο αυτό μετατρέπει τον χώρο της Τεχνόπολης για πέντε μέρες, σε έναν προορισμό Πολιτισμού, Τεχνών και Δημιουργικότητας. Κατά το φεστιβάλ θα ακουστούν τζαζ μελωδίες από όλο τον πλανήτη, ενώ θα διεξαχθεί μια σειρά εικαστικών εκδηλώσεων. Το παρών στη μεγάλη γιορτή θα δώσουν καλλιτέχνες από Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο, Ουγγαρία, Πολωνία, Σουηδία, Λουξεμβούργο, Τσεχία, Ελβετία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ισραήλ, Βέλγιο και Τουρκία για να μας ταξιδεύσουν σε τζαζ μελωδίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman