ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Φτιάξε το "προσωπικό σου γραμματόσημο"

Tweet
Share
Tweet
Share

Νέες, φρέσκες και πρωτότυπες παραστάσεις έρχονται να εμπλουτίσουν τη συλλογή φύλλων προσωπικού γραμματοσήμου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, με τη νέα ομώνυμη Αναμνηστική Σειρά που κυκλοφορεί στις 11 Ιουνίου 2015. Η σειρά «Προσωπικό Γραμματόσημο» περιλαμβάνει 12 μοναδικά φύλλα των 5 γραμματοσήμων με θέμα το γάμο, τη γέννηση, τη βάπτιση, την αποφοίτηση, αλλά και εταιρικά φύλλα που θα φιλοξενήσουν και θα προβάλλουν λογότυπα εταιριών μέσα από την αλληλογραφία τους.

Πείτε το με το δικό σας γραμματόσημο.

gram 1

Μοιραστείτε τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

gram 3

Στείλτε «Προσωπικά» την αλληλογραφία σας, με το δικό σας χαμόγελο ή το εταιρικό σας μήνυμα στο γραμματόσημο και ξεχωρίστε.

pinakas

Το κάθε φύλλο θα περιέχει 5 γραμματόσημα και 5 αντίστοιχους λευκούς χώρους, ενωμένα ανά δυο, δηλ. γραμματόσημο και λευκός χώρος μαζί και θα πωλούνται μόνο σε πλήρη φύλλα.

gram 4

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : Α4 φύλλα με 5 γραμματόσημα και 5 αντίστοιχους λευκούς χώρους

ΣΧΕΔΙΑΣΗ : Ανθούλα Λύγκα

gram 5

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ : Πολυχρωμία ( οffset )

ΕΚΤΥΠΩΣΗ : «JOH. ENSCHEDÉ SECURITY PRINTING»

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ- ΔΙΑΘΕΣΗ : Κυκλοφορούν στις 11 Ιουνίου 2015 και θα διατίθενται από τα Ταχ. Καταστήματα μέχρις εξαντλήσεως.
 
Κυκλοφορούν επίσης:

gram 6

1. ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ (10.000 σετ)

Έχουν παράσταση σχετική με το θέμα της σειράς. Διατίθενται προς 9,36 ευρώ ανά σετ.

Όλα τα Φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού–100 38 ΑΘΗΝΑ) και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται τα Αριθμημένα Φυλλαράκια που θα αποσυρθούν στις 10 Ιουνίου 2016.

gram 7

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα της σειράς που να καλύπτουν την πρώτη μονάδα βάρους εσωτερικού, σήμερα 0,72 €.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman