ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Θα νικήσουν οι μυρωδιές τον Μορφέα;

Tweet
Share
Tweet
Share

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα. Βάζετε πέντε έως δέκα ξυπνητήρια κάθε πρωί, με διαφορετικούς μεταξύ τους ήχους. Κάθε μέρα αλλάζετε χτύπημα στο ξυπνητήρι για να μην συνηθίζει το αυτί σας. Κάθε βράδυ επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας: «Αύριο το πρωί θα ξυπνήσω». Αλλά η υπόσχεση δεν πιάνει. Ο,τι και να κάνετε, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Ο Μορφέας αποδεικνύεται πιο ισχυρός.

 

Μια νέα εφεύρεση ίσως αποτελεί την λύση για εσάς, που νιώθετε ότι σας πλακώνουν τα παπλώματα. Πρόκειται για το Sensor Wake, μια συσκευή η οποία ερεθίζει άλλη αίσθηση και όχι την ακοή όπως τα συνηθισμένα ξυπνητήρια. Εκλύοντας ευχάριστες μυρωδιές επιχειρεί να ερεθίσει την όσφρησή σας, ώστε να ξυπνήσει τον οργανισμό σας, ίσως και λίγο πιο ευχάριστα από ότι με τον εκνευριστικό ήχο του ξυπνητηριού.

alarmwoman

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ αρωμάτων όπως είναι το φρεσκοψημένο κρουασάν, ο καφές, η σοκολάτα, η θάλασσα, το φρεσκοκομμένο γρασίδι και πολλά άλλα, βάσει των προτιμήσεων του. Όπως αναφέρει το techblog.gr, οι διαφορετικές μυρωδιές «μπαίνουν» στο πάνω μέρος του ρολογιού και επιλέγεις ανάλογα με το πως θέλεις να ξυπνήσεις το πρωί.

alarm

Οι δημιουργοί του διαπίστωσαν ότι το 99% όσων συμμετείχαν στις δοκιμές μπόρεσαν να ξυπνήσουν σε λιγότερο από 2 λεπτά.

alarm man

Όσο για το υπόλοιπο 1% που δεν κατάφερε να ξυπνήσει, υπάρχει ενσωματωμένο και κανονικό ξυπνητήρι που ενεργοποιείται μετά από 3 λεπτά, αν δεν το απενεργοποιήσεις.

Μπορεί η μετεξέλιξή του να περιλαμβάνει και ρύθμιση που θα πετάει στον αμετανόητο χουζούρη έναν κουβά νερό στο κεφάλι.


Πηγή: reporter.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman