ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τζογάρει στο Grexit η Ευρώπη- Πόσο το "πληρώνουν" οι στοιχηματικές;

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ο τζόγος αποτελεί έναν από τους πιο επικίνδυνους εθισμούς, ενώ συνήθως τα «θύματα» δεν ξεφεύγουν εύκολα και ταλαιπωρούνται για χρόνια. Τι συμβαίνει όμως όταν ακόμα και η πολιτική σκηνή της ΕΕ μετατρέπεται σε ρουλέτα; Όταν όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και οι πιθανότητες αυξομειώνονται με ταχείς ρυθμούς κάθε λίγες ώρες; Την ευκαιρία αρπάζουν οι εταιρείες στοιχημάτων....

Για την ακρίβεια δίνουν και παίρνουν τα στοιχήματα για το εάν η Ελλάδα θα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη ή όχι μέχρι το τέλος του χρόνου.

«Υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το Grexit που αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε την αγορά», δήλωσε ο Γκράχαμ Σαρπ, εκπρόσωπος του γραφείου στοιχημάτων William Hill. Οι πιθανότητες για Grexit είναι 9 προς 4, δηλαδή ποσοστό 31%, ενώ το να παραμείνει είναι 1 στις 3, δηλαδή 75%.

Όταν το William Hill σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα για το Grexit νωρίτερα φέτος οι πιθανότητες ήταν 3 προς 1, οι πιο μικρές μέχρι τότε. Αυτό σημαίνει 25% πιθανότητα.

Δίνοντας μία εξήγηση γιατί άρχισε να ξαναδέχεται στοιχήματα περί εξόδου της Ελλάδας δήλωσε πως «ο κόσμος θέλει να μας δώσει χρήματα, έτσι αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε το βιβλίο». Το αντίπαλο γραφείο στοιχημάτων Paddy Power δίνει 2 προς 1 στο Grexit, δηλαδή πιθανότητα 33%. Το Ladbrokes έχει κλείσει τα στοιχήματα για Grexit.


Πηγή:  reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.