ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η "βίβλος" του Φρανκ Σινάτρα

Tweet
Share
Tweet
Share

Σε δημοπρασία πωλήθηκε η «βίβλος», όπως αποκαλείται η μικρή, μαύρη αντζέντα του θρυλικού Φρανκ Σινάτρα. Το ποσό που δόθηκε για την απόκτησή της ανέρχεται στα 8.960 δολάρια.

Η ατζέντα περιλαμβάνει πολύτιμες προσωπικές πληροφορίες σχετικά με διάσημους φίλους και συνεργάτες του καθώς έχει τις επαφές του Σινάτρα που καλύπτουν την περίοδο μιας εικοσαετίας, από την δεκαετία του 1970 ως την δεκαετία του ’90. Ο Τζον Γουέιν, ο Σίντνει Πουατιέ, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Μεγάλη Βρετανία, ο συνεργάτης του Έλβις Πρίσλει Τζέρι Βάιντραουμπ και ο συνθέτης Τζίμι Γουέμπ είναι μερικοί από αυτούς που συμπεριλαμβάνει η εν λόγω ατζέντα.

agenda

Στο εξώφυλλο του άτυπου ημερολογίου με τη δερμάτινη επένδυση, δεσπόζει το μήνυμα από ένα τυχερό μπισκότο ή αλλιώς fortune cookie το οποίο αναφέρει: «Beware of friends who are false and deceitful» δηλαδή «Να φυλάγεσαι από του φίλους που είναι ψεύτικοι και ανειλικρινείς».

Η ατζέντα είναι το τρίτο προσωπικό έγγραφο του Σινάτρα που βγαίνει σε δημοπρασία μετά από το δίπλωμα οδήγησής του που πωλήθηκε πέρυσι και το γράμμα του προς την ηθοποιό και πρώην σύζυγό του Μία Φάροου, από το 1982. Να σημειωθεί ότι φέτος είναι η επέτειος από τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Φρανκ Σινάτρα. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman