ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα πέντε πιο στιλάτα ρολόγια του 2015

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Πολλοί επενδύουν για να τα αγοράσουν, αφού συνδυάζουν στυλ, κομψότητα και χρησιμότητα. Τα smartwatches αυξάνουν τις πωλήσεις τους το τελευταίο διάστημα, ενώ ανέκαθεν αποτελούσαν πόλο έλξης για τους συλλέκτες τέχνης αλλά και τον απλό κόσμο. O Guardian επέλεξε και μας παρουσιάζει τα πέντε πιο όμορφα ρολόγια που κυκλοφορούν στην αγορά. Ρίξτε μια ματιά και κάντε τη δική σας επιλογή.

sony

Sony Smartwatch 3

Τιμή: 130 λίρες

Το Sony Smartwatch 3 είναι ένα τετράγωνο Android ρολόι το οποίο φημίζεται για την ιδιαιτερότητά του. Για την ακρίβεια, διαθέτει μια ανακλαστική οθόνη LCD, η οποία επιτρέπει να κοιτάμε την ώρα δια γυμνού οφθαλμού ακόμα και στο φως του ήλιου. Έχει επιπλέον φωτισμό για την ανάγνωση στο σκοτάδι, ενώ περιλαμβάνει GPS για τη σωστή καθοδήγηση μας σε άγνωστα μέρη. Είναι αδιάβροχο, ενώ αντέχει μες στο νερό για μισή ώρα.

smart 2

LG Watch Urbane

Τιμή: 260 λίρες

Το τελευταίο ρολόι της Google είναι μεγάλο, στρογγυλό, λαμπερό και σύμφωνα με πολλούς, το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα smartwatch. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, αδιάβροχο και επιχρυσωμένη επιφάνεια θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά ρολόγια που κυκλοφορούν. Διαθέτει κυκλική OLED επιφάνεια αλλά δεν προσαρμόζει τη φωτεινότητα του στο περιβάλλον. Είναι ογκώδες γι’ αυτό και ταιριάζει περισσότερο στους μεγαλύτερους καρπούς. Οι χρήστες του μπορούν να απαντήσουν σε μηνύματα χρησιμοποιώντας τη φωνή τους. Δεν διαθέτει GPS, ενώ η μπαταρία διαρκεί περίπου για μια ημέρα.

apple

Apple Watch

Τιμή: 300 λίρες

Το συγκεκριμένο μοντέλο προσελκύει όλο και περισσότερες αγοραστές τα δύο τελευταία χρόνια. Είναι το πιο ακριβό smartwatch, ενώ διατίθεται σε δύο μεγέθη. Η οθόνη ενεργοποιείται μόνο όταν σηκώνετε τον καρπό σας, ενώ η μπαταρία διαρκεί περίπου για μία ημέρα. Το νέο στοιχείο στο ρολόι της Apple είναι πως οι επιλογές που θα εμφανίζονται στην οθόνη εξαρτώνται από τη δύναμη που θα χρησιμοποιεί κάποιος.

smart 4

Pebble Time

Τιμή: 130 λίρες

Το ρολόι της Pebble είναι το νεότερο στην οικογένεια. Οι δημιουργοί του το κατασκεύσαν ώστε να έχει λίγες δυνατότητες τις οποίες ωστόσο θα αξιοποιεί άριστα. Είναι λεπτό και ελαφρύ, αντέχει στο νερό, ενώ διατίθεται σε τρία χρώματα. Τα λουράκια του μπορούν να αλλάξουν. Η μπαταρία του Pebble έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Το μικρόφωνο που βρίσκεται στην οθόνη σας δίνει τη δυνατότητα φωνητικής εντολής.

smart 5

Motorola Moto 360

Τιμή: 170 λίρες

Το μοντέλο είναι αναμφισβήτητα είναι το πιο όμορφο ρολόι Android, όπως εξηγούν οι αγοραστές του. Η μπαταρία διαρκεί για μία ημέρα, κάτι για το οποίο το αποδοκιμάζουν οι ενδιαφερόμενοι. Όταν το επιθυμείτε, ενεργοποιείται η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, ενώ όταν ανυψώνετε το χέρι σας, ανάβει αυτόματα προκειμένου να δείτε την ώρα. Μέσω αυτού μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, ενώ μπορείτε να επιλέξετε την εξωτερική εμφάνιση που εσείς θέλετε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.