ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Die Welt κι η Περιστέρα του Αλέξη

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, είναι μια διακριτική παρουσία, που αποφεύγει επιμελώς τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως αυτό δεν είναι πάντα στο χέρι της...

Με το στυλ της Αριστερής «Πρώτης Κυρίας», Μπέττυς Μπαζιάνα, καταπιάνεται η γερμανική Die Welt, αναλύοντας το ντύσιμό της. 

«H Περιστέρα δεν θα πρέπει να είναι πολύ σικ στο ντύσιμό της αλλά ούτε και εντελώς ατημέλητη» και αυτό γιατί όπως εξηγεί η γερμανική εφημερίδα για τις γυναίκες που ανήκουν στην Αριστερά και βρίσκονται στο πολιτικό προσκήνιο, «ακόμα και τα τακούνια μπορεί να αναχθούν σε πολιτικό ζήτημα». Συμπληρώνει ακόμη ότι μία γυναίκα που συνοδεύει τον σύντροφό της, ο οποίος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, το ντύσιμο θα πρέπει να αντανακλά τις απόψεις της και ταυτόχρονα να μην μαγνητίζει το βλέμμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας θα πρέπει να ισορροπεί ενδυματολογικά ανάμεσα στα αριστερά ιδανικά της, το μέχρι τώρα απλό ενδυματολογικό της στυλ και τα νέα της καθήκοντα». 

Μάλιστα, η Die Welt, αναφέρεται με θετικά σχόλια στην τελευταία δημόσια εμφάνιση της Περιστέρας, την ημέρα του δημοψηφίσματος, που φορούσε ένα μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή, και μάλιστα την συγκρίνει με την Σάρα Βάγκενκνεχτ, ένα από τα ηγετικά στελέχη του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς "Die Linke" αλλά και με τη Σοσιαλίστρια Σεγκολέν Ρουαγιάλ, την Γαλλίδα υπουργό Οικολογίας και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.